EnglishSwedish
01 Okt 2017

Träning, kalas & en liten prinsessa

Godkväll vänner! 

Igår avslutade jag och C kvällen med vin och film. Jag var så trött igår mot kvällen men var så sugen på vin. Efter ett glas och en timme av filmen klarade jag inte av att hålla ögonen öppna. Struntade i filmen och däckade på två sekunder. Vakande rätt så utvilad vid nio idag för att vid tio hämta Lorette och åka till gymmet. Passet var grymt bra men tufft. Har inte kört så hårt på länge men jäklar vad vi svettades och kände oss duktiga efteråt haha. 

Efter träningen åkte jag hem för att duscha och fixa i ordning mig och barnen och gå på kalas. Barnen hade jätte kul med sina kompisar och innan vi åkte hem mötte vi upp mina syskon och föräldrar för att åka till min kusin. Vi grattade till deras lilla prinsessa och det var mysigt att träffa faster och kusinerna❤️

Jag har precis fixat mina nyttiga matlådor och nu ska jag bara varva ner här på soffan framför min serie.

Hoppas ni haft en fin helg. Kram och godnatt 😘

3 Comments
 • Fatima
  oktober 2, 2017

  Hej, kan du visa i ett inlägg vad dina matlådor innehåller som tips? För jag har ide torka. 🙂 Tack på förhand!

 • Me
  oktober 11, 2017

  Hej! Vart är din tröja ifrån? Är det kashmirtröja? Tack

  • Linda
   oktober 11, 2017

   Me, köpte den på Zara förra vintern 😘

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *