EnglishSwedish
19 maj 2018

Träning & slappat i solen

Hej på er denna härliga lördag!

Jag och familjen har slappat på altanen hela dagen och inte gjort mycket alls. Så himla skönt och välbehövligt. Jo höll på att glömma haha var på träning imorse. Vi kör alltid bodypump på lördagar men det var inställt och istället var det bootylicious 30 min. Första gången jag är på den klassen. Det var lite tufft men bra med variation. Sen tränade vi 30 min core också. Efter det har vi slappat hela dagen hehe. Barnen har badat i en ny och stor pool. Jag har kollat på det fantastisk bröllopet också. Wow så vackert, blev helt rörd!

Tränar imorgon också, då vi inte har några planer och tiden finns så blir det Crosstraining. Cirkelträning men olika övningar, det körde jag alltid varje söndag innan jag började med bodypump.

Kanske att vi drar ut imorgon och tar med oss picknickkorgen 😁

Ett härligt bud möttes jag av hemma igår efter jobbet. En korg promenad med lemonad, korv, grönsaker, äppelcidervinäger, honung, korvtallrikar, servetter och en fin picknickfilt. Budet kommer från Lithells med deras nya barnens grillkorv kyckling.

Igår var det pizzakväll hemma hos. Så gott och bra avslut på en bra arbetsveckan!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *