EnglishSwedish
05 apr 2018

Träning & spontan middag

Hej vänner!

Tänk att det snart är helg igen. Jag älskar att vara på jobbet fast än det är tungt att kliva upp vissa morgnar. När det är grått och regnigt ute längtar jag bara till att få hämta barnen och mysa med dom hemma. Jag påverkas enormt när det regnar ute. Jag blir alldeles lugn av mig. Däremot avskyr jag snö, slask och kyla hehe. Regn är rogivande, speciellt på kvällen när jag ska sova, håller du med mig?

Igår var jag på träningen, säger det ofta men jag älskar bodypump. Jag är förkyld men trotsade förkylningen och drog till gymmet. Jag hade inte på så mycket vikt som jag brukar ha för att inte överanstränga kroppen. Efteråt fick jag samtal av syrran så jag gick lite ofräscht och spontant till Texas Longhorn. Mina kusiner och systrar planerade dagen innan att ses spontant och eftersom jag inte vill missa min träning vissa dagar så hoppade jag middagen som skulle krocka med min träning. Men fick samtal om att middagen blev senare en planerad så jag åkte ändå och käkade med dom efteråt. En mysig kväll sådär spontant hehe och så gott med tonfisksallad. Jag hatar tonfisk i burk det ska vara färsk tonfisk, helst grillad eller friterad 😁

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *