EnglishSwedish
17 maj 2016

Träningsbyxor & crosstrainer

Hej på er! Min tanke var att beta av allt jobb idag, ligger lite efter med vissa saker men så har jag tittat ut mot altanen varje morgon och haft världens ångest över hur det ser ut där. Vi har ett stort och vackert träd på framsidan när den blommar ut men fasiken vad arg och förbannad man blir när alla blad har flugit över till andra sidan. Hela altanen, våra nya loungemöbler och matbordet var totalt täckte av blad och pollen. Det var bara att sätta på sig kläder, ta fram vattenslangen och göra rent annars kan jag inte slappna av och jobba. Det tog mig två timmar, dyna för dyna behövdes tvättas rent och jag var tvungen att flytta runt på alla möbler för att få bort allt skit. Puuhhh säger jag bara!! Händer det igen så kapar jag av det där j*vla trädet.

Nu ska jag träna lite och jobbet får jag ta tag i direkt efter 🙂

IMG_7499

Måste varmt rekommendera dessa träningsbyxor från skins som håller varm under kyla och sval vid värme, så snygga och sköna att träna i. För mig är det viktigt att dom sitter och inte åker ner när man tränar och dessa uppfyller mina krav. Finns HÄR där jag också köpte min crosstrainer som många av er frågat om och den hittar ni HÄR

IMG_7498

4 Comments
 • Lina
  maj 17, 2016

  Snygga träningsbyxor!!!! Ha en härlig dag! Kramar

 • Tara
  maj 18, 2016

  Hej,
  Kag undrar om din crsstrainer 🙂 saknar du plats för mobil bräda eller iPad ? Funderar På att köpa en sådan crosstrainer som du har. Hur gör du?

  • Linda
   maj 18, 2016

   Tara, är jag själv så har jag mobilen kopplad till en bluetooth högtalare annars har jag en såndär armhållare 🙂 kram

 • Tara
  maj 18, 2016

  Tack för ditt svar :).
  Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *