EnglishSwedish
14 feb 2018

Tung start på veckan

Hej vänner,

Det har varit lite tyst här sedan i måndags men det var för att jag fick höra fruktansvärda nyheter som gjorde mig otroligt ledsen och stum. Min bästa väns svägerska hade gått bort i cancer. Det är så fruktansvärt för hon var bara 33 år och har tre små barn. Det gjorde så ont att höra och på nätterna har jag legat och bara tänkt och tänkt. Vi blir påminda dagligen om hur skört livet är.  J*vla sjukdom, jag blir så arg, ledsen och rädd och tänker på hennes barn, man och familj konstant. Igår efter jobbet hämtade jag syrran och åkte till minnesstunden i Södertälje. Alltså fy vad ont det gjorde att kliva in där, så jobbigt och tråkigt!

Idag ska jag äntligen träna igen. Har inte tränat på tre veckor så det ska bli otroligt skönt att komma igång igen och få ut lite av känslorna som man bär på.

Bild från i söndags innan vi åkte till dopet

 

Mina älsklingar, snart är ni fem❤️❤️❤️❤️

6 Comments
 • sandra
  februari 14, 2018

  Ush Styrke kramar till alla anhöriga.

  Måste bara säga vad du e lik din syster (Valencia mamma) här, du passar verkligen i den här hårfärgen 😍

  • Linda
   februari 14, 2018

   🙏🏻❤️ tack fina, känner mig jätte nöjd med min hårfärg 😁

 • Ninni
  februari 14, 2018

  Hon e min vän

  • Linda
   februari 15, 2018

   Beklagar, så otroligt hemskt!!

 • M
  februari 21, 2018

  Så sjukt hemskt! Beklagar verkligen!

  Måste också säga att du är otroligt vacker!😍

  • Linda
   februari 21, 2018

   Tusen tack fina M 🙏🏻😁❤️

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *