EnglishSwedish
23 Nov 2015

Två vackra tjejer till släkten

God morgon!

Hur står det till med er? Jag är hemma och ska försöka vila i den mån jag kan. Måndagar innebär alltid att städa undan efter helgen, tvätta osv, kan inte låta bli hur dålig jag än är liksom 🙂 Har iallfall blivit duktigare på att inte vara för på under helgerna och lämnar därför allt till måndagen. Idag blir det inget jobb, har varit dålig hela helgen och är fortfarande förkyld och hängig men inte hänger vi kvinnor läpp för det. En förkylning smög sig in i lördags, kraftig huvudvärk och svidande ögon. Jag åkte ändå till norrköping för att närvara på min kusins blivande frus ”hennafest”. Vi hade super trevligt och körde hem samma dag. Var så trött när vi kom hem vid halv elva på kvällen att det var raka vägen till sängen.

Gårdagen tillbringades hemma med William. Nathalie och maken var på kalas under förmiddagen och jag hade min vän Linda på besök en stund och mot kvällen kom även mina syskon. Nu behöver jag kicka igång dagen här och så vi hörs snart igen ♥

IMG_8904.JPG

Vackra Julie som gifter sig med vår kusin nästa år i april, syrran & jag

IMG_8905.JPG

Finaste Jackie, bara två veckor kvar nu ♥

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *