EnglishSwedish
03 jun 2014

Tvära kast

Ena dagen står man där med stylat hår, ansiktet med full makeup, uppklädd och med klackarna på. Andra dagen går man runt i mjukiskläder, håret i toffs, tvättar kläder, hämtar på förskola och hänger ute med barnen tills dom får nog.

Jag älskar mitt liv som det är, att få mycket av familjelivet men också lite lyx vid sidan om. Jag mår bäst när jag har min familj nära. Men det är kul och behövligt att också unna sig tid med sin man bara på tu man hand, hänga med vänner och kunna prata fritt utan att hoppa mellan alla samtalsämnen för att man blir avbruten jämt, få spendera tid med bara Nathalie ibland utan att lillebror alltid ska få uppmärksamhet mitt i alla lekar och att kunna gå iväg själv och göra sånt jag annars inte skulle gjort med barnen.

Igår skulle jag egentligen sova på Berns men vet ni vad jag saknade familjen så mycket att jag inte klarade av att sova där själv fast än jag borde utnyttja det till fullo, sova ut och ladda med energi. Nätterna är olika här hemma, det är Nathalie som styr vår sömn. Ibland ingen sömn och ibland sover vi hela nätter och man vet liksom aldrig hur mycket man ska få sova när man väl lägger huvudet på kudden. Vi försöker få henne att sova själv, hon gjorde det så bra där ett tag under jul men sen sket det sig totalt. Hon vill att vi ska sova bredvid henne. Hon går upp på nätterna, gråter efter oss och då är vi inne flera gånger om natten för att trösta, lugna ner, prata med henne så att hon somnar om.

Natten till igår hade jag inte sovit nånting, vid middagen kände jag hur tröttheten kom ikapp men väl på hotellet hade jag svårt att sova för att jag tänkte på familjen. Och oavsett hur lite jag sover, hur slut min kropp är, hur lite energi jag har så mår jag bäst när jag är nära min familj. Och där låg jag igår kväll i hotellsängen efter middagen, kände mig ensam och saknade hem så jag packade mina väskor sent på kvällen och åkte hem.

På torsdag kommer det bli lite jobbigt, tre nätter ska jag sova ifrån familjen. Jag behöver egentligen aldrig oroa mig för barnen för deras pappa tar så väl bra hand om dom men det är just saknaden som är jobbig. Men lovar att jag inte hoppar i vattnet sent på natten och simmar hem 🙂

20140603-173249-63169063.jpgNathalie springer direkt till lillebror när vi hämtar på förskola. Sen fick hon bestämma vår runda efter förskolan och vi plockade sten, kottar, pinnar och blommor innan det började regna och vi gick hem. Jag åt lite kvarg med färska hallon till mellis och nu blir det middag 🙂

4 Comments
 • Nina
  juni 3, 2014

  Hej Linda!! Vet du om arabisk vit ost är pastöriserad?
  Är nämligen gravid och har ingen aning om jag får äta de. Kram

  • linda
   juni 3, 2014

   Hej Nina, jag tror inte att dom är det, men kolla upp det ytterligare för säkerhetsskull. Kram

 • Signe // Copenhagen Kiddo
  juni 4, 2014

  Hi Linda, I missed my family so much! It must have been nice to go home to them 😉

  • linda
   juni 4, 2014

   Hi Signe, yes I missed them too much. Hopp you had a nice trip back home. It was nice to meet you 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *