EnglishSwedish
21 okt 2017

Undvik sprucken skärm

För två veckor sedan åkte jag till gymmet och jag har en tendens att ta träningsskor, telefon, nycklar och vattenflaska i händerna  istället för att packa allt i en väska. Jag åkte och tränade och när jag var klar bar jag på allt ut ur gymmet och slängde in alla saker i bilen som jag alltid gör. När jag sedan parkerar bilen hemma och kliver ur bilen tar jag alla saker med mig i handen IGEN och det resulterar  i att telefonen åker rakt ner i asfalten. Man står där och hoppas på att telefonen klarat sig för det sista man vill är att gå runt med en sprucken skärm. Jag fick sån ångest när jag vände på telefonen och upptäckte att skärmen faktiskt var helt sprucken. Vi är så beroende av våra telefoner idag och det kostar ju en del att byta skärm också *suck*.

Visst att det är klantigt att bära runt på alla saker sådär men jag tycker ändå att jag alltid skyddat min telefon bra. Men typiskt att jag några dagar innan hade tagit bort mitt skärmskydd som jag alltid har på telefonen. Den hade fått en liten spricka och jag som inte accepterar några sprickor tog bort skärmskyddet och skulle givetvis köpa ett nytt och lägga på. Bara det att jag inte hade hunnit göra det och då såklart ska telefonen paja.

Så i samarbete med Themobilestore.se vill jag bara ge mitt bästa tips om hur ni skyddar er från att riskera att få ett sprucket glas och det är genom att alltid ha ett skärmskydd på som ni hittar HÄR och givetvis ett bra skal som skyddar telefonen. Mina absoluta favorit skal av bra kvalité och som är super snygga och trendiga hittar ni HÄR .

inlägget är i samarbete med Themobilestore.se

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *