EnglishSwedish
09 Dec 2015

Unga station

[youtube width=”625″ height=”544″]https://youtu.be/F8VGv4rI3-E[/youtube]

I samarbete med Unga Station

Idag lever ett stort mörkertal av barn och unga i hemlöshet i Sverige. Exakt hur många det är vet vi inte eftersom de på grund av sin ålder är skrivna hos sina föräldrar. Men de flyr sina hem pga till exempel missbruk, våldsamma förhållanden eller psykisk ohälsa. Hemlösheten är hemsk och de drabbade tillhör samhällets mest utsatta.

Kampanjen #ljusarejul stödjer Stockholms Stadsmissions verksamhet Unga Station i deras arbete med barn och unga i hemlöshet. På ljusarejul.se kan du som besökare via en webbshop bidra med konkret nytta. Du kan skänka pengar som går till saker som: Ett samtalsstöd, en biobiljett, hygienartiklar, en middag eller mössor och vantar. Dessutom dubblar Fortum alla gåvor.

Målet med kampanjen är att öka kunskapen om ungdomarnas utsatthet och få stockholmare att donera gåvor som kan sprida ljus och värme till denna bortglömda grupp.

Tillsammans kan vi hjälpa samhällets mest utsatta! Och ge dem en tryggare vardag och en ljusare framtid.

Om Unga station:
Unga Station är Stockholms Stadsmissions hus för barn, unga och familjer som på olika sätt lever i utsatthet. Unga Station tillgodoser akuta basbehov, men ger även deltagarna bättre förutsättningar att förändra sin livssituation.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *