EnglishSwedish
15 sep 2018

unicorn kalas för min 7-åring

Firandet tar aldrig slut den här månaden hehe. Idag var det dags för Nathalies kalas. Vi bjöd hennes tjejkusiner och alla tjejer i klassen. Det blev ett väldigt mysigt, fint och härligt kalas. Hennes klasskompisar är verkligen super gulliga. Dom har bra sammanhållning och är där och tröstar och tar hand om kompisen som är ledsen. Det var jobbigt att se när en tjej blev ledsen för hon trodde att Nathalie inte skulle uppskatta hennes present när alla andras presenter öppnades. Då förklarade jag för alla att det viktiga är inte själva presenten utan att dom är tillsammans och har kul. Och det var så fint att se hur alla tröstade henne❤️ jätte kul att få lära känna Nathalies tjejkompisar mer ?

Det blev ett unicorn tema med hennes favorit prinsess tårta.

Mina vackra och älskade 7-åringAlla tjejer sjöng för Nathalie mysig fika i vardagsrummet. Jag vet inte om det är ok att lägga ut bilder på barnen därav lite suddiga ansikten.

presentöppning Alla tjejer fick såpbubblor med unicorn på. Det uppskattades och sen blev det lek ute i parken en stund också. Efter all lek fick tjejerna korv med bröd innan hemgång. Jag har fått lite frågor om vart allt är köpt.

Duken, godispåsarna, långa tårtljus, unicorn ringar, såpbubblor, muggar, folie ballong, muffins formar som jag fyllde med godis är köpte hos kalaskungen.se popcorn hållarna från Myperfectday. Sifferballong från Partyland.

Alla barn fick en godispåse, unicorn ring och unicorn såpbubblor.

4 Comments
 • Sebnina
  september 16, 2018

  Det är därför men inte bör låta barnet öppna presenterna framför gästerna!

  Hemma hos oss låter vi presenterna öppnas när gästerna har gått hem! Uppsattas många föräldrar i vår omkrets

  • Linda
   september 16, 2018

   Sebnina, jag förstår men barnen har en lek dom kör med mina kompisar vid presentöppning och det är liksom en del av kalaset på alla kompiskalas. Sen att ngt barn blir ledsen så får man bara för klara. Hon ville öppna presenten med Nathalie ensam och det fick hon. allt slutade bra o de va fint att se hur barnen tröstade. Kanske inte blir jobbig nästa gång.

 • Linda
  september 17, 2018

  Det ser fint ut och man blir sugen på fika ?

  • Linda
   september 18, 2018

   Tack Linda, ja det blev verkligen så enkelt och fint 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *