EnglishSwedish
07 jan 2018

Utelåst & helgen som gått

Hej vänner!

Hoppas ni haft en underbart helg. Fyfasiken vad kallt det var ute igår och idag. Man är ju lite bortskämd nu när vi inte har haft en lika kall vinter som vi brukar ha. Barnen har åkt pulka en gång den här vinter, det trodde man inte i Sverige hehe.

Igår kickade jag dagen med två pass på gymmet. 1 timme bodypump och 30 minuter Core, grymt bra. Efteråt skulle jag hem för att rensa min garderob, gå igenom det jag vill ha med mig till Maurtius och se över om jag behöver handla något. Bara det att när jag kom hem hade C åkt iväg med barnen till sin vän i Sigtuna för att dom så gärna ville dit och jag inte hade några hemnycklar. Allltsååå suck, var så arg den sekunden så jag åkte hem till Lorette som tur bor nära oss och åt frukost med henne. Sen av en slump messa jag mina systrar och det visade sig att syrran hade nycklar hem till oss…wiieeee så jag åkte till henne, hämtade nycklarna och åkte hem igen för att sätta fart. Började med att städa rent huset, tvätta och sedan gick jag igenom min garderob. Skönt att ha den i ordning nu. Jag skulle bara behöva ett par snygga jeansshorts och några fina linnen annars känner jag mig rätt nöjd med det jag har. Jag ska försöka att inte överpacka den här gången hehe, vilket jag har en tendens att göra 🙂

Idag åkte C med Nathalie på skridskor och sen åkte vi till svärföräldrarna för att frukost. Som tur bor vår våra föräldrar bara en minut ifrån varandra med bil så vi hamnade där sen. Det var så mysigt för mina syskon var också där och alltid när vi är samlade så ligger vi på sofforna, driver med varandra, snackar om allt, leker med barnen och har det sååååå mysigt. Jag älskar det!! Fick tvinga hem mig, ett för att det var så kallt och blåste ute och två för att det var så skönt att bara slappa där 🙂

Jag har börjat känna mig lite dålig igen, så nu ska jag krypa ner under filten och titta på film. Trevlig kväll!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *