EnglishSwedish
26 Jan 2017

Utflykt till ön Koh Rok

En av våra bästa dagar i Thailand kommer jag leva länge på, den här dagen betyder så mycket för mig att jag inte riktigt kan beskriva det med ord. Jag och C bestämde för att ta dagarna som dom kom i Thailand men att åka ut till några öar var något vi båda ville göra. Många avrådde oss från att åka till Phi Phi öarna, alla sa samma sak ”för mycket turister” ”man kan inte röra sig på stranden pga av alla turister” så vi bestämde oss för att istället utforska öarna söder om Koh Lanta.

William hade tjatat om att åka båt. Varje gång vi var på stranden och han såg en båt så började han gråta och skrek ”jag vill åka båt” så när det var dags var han överlycklig och exalterad. Vi bokade en speedboat tillsammans med några andra och åkte ut till ön Koh Rok. För den som älskar att snorkla är det en fin möjlighet men även för den som inte vil snorkla så räcker det med att besåkåda den fantastiska utsikten. Det räcker att sitta på däck och bara titta ut och känna harmonin..

Barnen överraskade oss stort, båda barnen var rädda och ville inte hoppa i vattnet. Men plötsligt säger William ”jag vill hoppa i”. Antar att han samlade mod och då ville plötsligt Nathalie hoppa i också. Vi satte på oss flytvästar och hoppade i vattnet tillsammans. Den stunden då vi alla fyra var i vattnet, skrattar och sprattlar med benen allt vad vi kunde kommer jag bära med mig länge.  Det var bara lycka, ren lycka och glädje! Blev så lycklig av att se barnen ha kul och att dom vågade. Både jag och C vill ut i världen och börja upptäcka och se mer med barnen. Den här resan öppnade verkligen upp dörrarna och från och med nu ska vi resa mer och njuta av livet tillsammans med våra små.

Båtarna väntar på oss som ska ta oss ut till ön Koh RokGlada och förväntansfulla barn

Personalen tar det lugnt under båtturen ”nej mamma vill inte bada”Lite skraj

Lunch på stranden

Vackert 

”Pappa nu har du hår på huvudet” ?Älskade barn

1 Comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *