EnglishSwedish
04 maj 2018

Våga knacka på

God morgon vänner!

Jag sitter på båten på väg till Sandhamn med jobbet. Vi ska ha vår konferens där idag och åker hem imorgon. Kommer bli så kul ?

Njuter av utsikten över stockholms skärgården och snart ska jag dra igång en rolig frågesport som jag och en annan kollega haft hand om. Alla fick skicka in tre ”hemligheter” om sig själv och sen ska man få gissa vem som varit med/gjort vad. Jätte kul och jag har fixat lite priser också. Men innan jag drar igång det vill jag bara skriva om ett samarbete jag har tillsammans med Stockholms stad som handlar om att ”Våga knacka på”.

Det är ett initiativ av Stockholms stad för att belysa hur vanligt det är med våld i nära relationer och hedersrelaterat våld. Målet med kampanjen är att uppmuntra till civilkurage och att våga agera om man misstänker något hos grannen. Vi kan alla påverka och göra skillnad. Hellre att vi agerar en gång för mycket och visar vårt stöd.

Dela gärna med er av era egna historier där någon har visat civilkurage och gå in på @vaga_knacka_pa för att läsa mer om initiativet. Du kan göra skillnad!

4 Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *