EnglishSwedish
22 apr 2018

Välkommen vår älskade Milia

Hej vänner!

Hoppas att allt är bra med er. Vi mår bara bra 😁 Helgen började nog lika chockerande för alla i fredags. Jag gick in på Aftonbladet och läste att Avicii vad död, jag gick in på instagram och Facebook men såg ingenting. Jag trodde jag läste fel så jag gnuggade ögonen och läste samma rubrik igen. Hemskt och tragiskt. Men har man sett hans dokumentär så förstår man hur dåligt han mått och hur mycket han jobbat. Jätte hemskt!

I fredags följde en kompis till Nathalie med oss hem. Vilket väder, barnen har varit ute hela veckan och lekt med alla barnen i området. Älskar vårt område, så barnvänligt och mysigt. Jag har fått lära känna nya föräldrar, så himla trevliga och snälla! Är glad att Nathalie har så fina kompisar som hon tycker om och trivs med.

Igår var jag och Nathalie runt i affärer och köpte presenter till dagens kalas. Två av Nathalies bästa kompisar fyller år idag och barnens kusin. Nathalies kalas är på leklandet där syrran bor så jag ska passa på att smita hem till syrran och gosa med bebis under tiden Nathalie firar sina kompisar. Finns verkligen inget mysigare, måste passa på så länge jag bara kan haha 😁

C var ute med sina vänner igår så jag mötte upp syrran och Valencia och hängde på the Big M.

ett glas vin i solen i fredags, så skönt att altanen är ren och man kan njuta alla varma dagar 🙌🏼William min älskade springer runt och plockar blommor till mig hehe🌼

barnen med grannbarnen fixar egen picknick. Så glad att barnen får den här uppväxten i ett tryggt och mysigt område. Ute hela dagarna som det ska vara när man är barn.

Älskade lilla Milia. Välkommen till världen vår fina prinsessa 😁 ännu en liten att älska som sin egen 💗

1 Comment
  • Bevara våra fina namn
    april 22, 2018

    Söt flicka men namnet var tyvärr tråkig! så tråkigt när syrianer och assyrier väljer icke etniska namn! Hur ska vi bevara vår kultur och traditioner när våra barn får andra namn, vi slutar prata suryoyo och glömmer vilka vi är.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *