EnglishSwedish
16 okt 2017

Vår misslyckade utekväll

Jag är precis hemkommen från gymmet och ska vila en stund innan jag tar en kvällsdusch men innan dess tänkte jag berätta om vår lördagkväll.

Kvällen började hemma hos Lorette med middag, dricka och massa tjejsnack. Sen beställde vi en Uber in mot Boquerian. Jag älskar stämningen och miljön på Boquerian. Vi tog en drink och hade det super trevligt. Sen hade vi bestämt oss för att gå vidare till Golden Hits. Aldrig varit där men alla säger att det är super kul om man är ett stort gäng. Vi kommer dit och möts av en lång kö som knappt rörde sig. Då föreslog några Berns istället, så vi promenerar hela vägen dit och insläppta blev vi inte. Står ni inte med på listan får ni inte komma in sa vakterna. Vi tänkte ok strunt samma vi testar Soap. Ojoj vad vi hängde på Soap förut haha. Två av oss ställer sig i kön men blir nekade för att vi inte står på lista. Alltså seriöst?? Det började bli lite sura miner men vi skrattade så mycket samtidigt som vi tycke att det var super löjligt. Har aldrig varit med om det, visserligen har jag inte varit ute på länge men vi brukade aldrig skriva upp oss på någon lista när vi ville ut. Jag vet inte vi kanske var för stort gäng och  kanske var vi ute sent när alla köer redan bildats. Men hur som haver det är så tråkigt att man inte kan vara spontan i det här landet. Jag tycker det är super tråkigt att vi lever i ett land där allt måsta bokas hela tiden för att vi är så upptagna att även utekvällarna måste bokas och planeras.

Men iallfall vi hamnade på Riche och sen efter en stund ville alla hem. Så jag traskade in här hemma nångång vid två tiden 🙂 En ganska misslyckad kväll men vi får ta igen till nästa gång hehe.

 

1 Comment
  • Katerina
    oktober 17, 2017

    Helt sjukt! Nej det går inte att vara spontan i Sverige, snart så kommer de ha mobila kölappar också utanför ställena, så får man komma fram när det ens tur, haha, tragiskt på ett sätt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *