EnglishSwedish
25 mar 2011

Vår svit på Hyatt

God morgon. Jag har sovit som en stock inatt. Vaknade klockan 6 på morgonen och har varit vaken sen dess (amerikans tid). Vi bor på ett jätte fint hotell som heter Hyatt Summerfield Suites. Väldigt fräscht, fint och bra service. Trivs här jätte bra redan efter första natten. Ska kila ner mot frukosten nu och det första jag ska slänga i mig är american pancakes *mums*.

Här kommer bilder från vårt fina hotellrum.


Sovrummet


Badrummet


Köket


Vardagsrummet

2 Comments
 • Sanna B
  mars 25, 2011

  Nu blev jag riktigt sugen på att åka till USA! Jag har varit där tidigare, men jag menar.. Jag har bara sett rummet och vill redan vara där!

  Hoppas att ni har det toppen Linda!!

  Massa kramar..*

 • Josefine
  mars 25, 2011

  Vad fint!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *