EnglishSwedish
04 Dec 2012

Varför tipsar Hugo Rosas om Linnda.se?

Hej vänner!

Hällde precis i mig morgonkaffet efter att ha varit i full fart hela morgonen. Idag står det städning, tvätt och bakning på schemat. Jag har hunnit städa hela nedervåningen, tog en paus för att dricka kaffe, svara på mail och nu fastnade jag lite vid bloggen då jag såg att mitt arkiv har flyttats över. Behöver flytta runt några inlägg så dem hamnar under rätt kategori och bara det tar ju liksom tid. Än så länge är inte arkivet upplagd så att ni kan komma in men dem jobbar nog på det 🙂

När jag är klar med städningen så ska Nathalie och jag baka lussebullar. Ska köra på dubbelsats så att jag kan fylla frysen. Men nu ska jag upp och göra rent övervåningen, ville bara lämna ett litet spår av mig och önska dig en fin dag.

 

Några undrade varför Hugo Rosas tipsar om min blogg på sin sida, jag fick faktiskt ett mail från Hugo förra veckan och vi har inlett ett samarbete efter det 🙂 Det är en trevlig kille!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *