EnglishSwedish
08 feb 2016

Vårt Deluxe rum på Nobis Hotel

Godmorgon vänner, jag är utvilad och redo för en ny vecka som än så länge är helt oplanerad. Jag la mig tidigt igår, kl nio slocknade jag bredvid Nathalie i sängen och vaknade klockan sju idag. Det är tufft att vara ute en hel kväll som småbarnsförälder 🙂

Denna vecka är det extra fokus på träning och snart väntar ett pass med Wahlkvist Bootcamp, är så taggad och redo för ett svettigt pass. Men innan jag trycker i mig min frukost och drar till träningen vill jag visa er vårt fina Deluxe rum som jag bokade på Nobis Hotel.

Vi ville lyxa till helgen och överraska Ester på ett hotellrum och eftersom vi skulle äta och festa på Berns var det ett självklart val att boka Nobis Hotel med ett stenkast från Berns. Alla tyckte att idéen var super bra, servicen var något utöver det vanliga och vi välkomnades med en flaska champagne på rummet. Vi fick ett rum med utsikt över Berzeliipark och kunde höra storstadslivet utanför. Tanken var att Ester skulle sova med oss men hon var tvungen att vakna tidigt på söndagen för att förbereda inför ett kalas med släkten 🙂 Jag och Jessica fick oss en riktigt god natts sömn i deras härliga sängar..

Kommer fler inlägg under dagen från vår underbara helg ♥

img_1412.jpeg      img_1408-1.jpeg

img_1418.jpeg

img_1413.jpeg

Fräscha och fina badrum

img_1416.jpeg

img_1414.jpeg

img_1417.jpeg

img_1415.jpeg

img_1411.jpeg

Alldeles perfekt utsikt över vår fina stad

img_1409.jpeg

IMG_4441

En god frukost väntade på oss söndagmorgon

IMG_4454

img_1362-1.jpeg

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *