EnglishSwedish
07 apr 2016

Vi älskar att shoppa

Nathalies garderob behövde uppdateras med kläder som hon kan slita och slänga. Hon har fått vara med och tycka till även fast hon inte är så kräsen. Enda önskan hon hade var frostkläder och när hon hittade två leggings var hon nöjd. Det är mysigt att ha en dag bara för henne, där hon får köpa det hon vill och göra precis vad hon vill. Hon tycker det är kul att få den uppmärksamheten och jag tycker det är mysigt att vara med henne själv.

img_3640.jpgLeggings med frost motiv från Lindex och två från Lager 157.

img_3648.jpgJag var lite skeptisk till jeansen, stuprör på ett barn som rör sig mycket? Men dom var lätta att få på och mjuka så dom fick följa med hem, hitta dom på Lager 157. Byxorna till höger från Lindex.

img_3642.jpgHur fint är inte mönstret?

img_3639.jpgEn rosa och marinblå tröja

img_3643.jpgSomriga bootcut byxor från Lager 157. Testade dom på Nathalie i butiken och blev kär. Så söta på, lite tunnare material som kan vara skönt till sommaren. Den ena är ljusrosa med vitt mönster, syns inte så bra på bild och dom blommiga är ju bara för härliga.

img_3649.jpgBohemiskt linne till bootcut byxorna som jag matchade direkt på plats. Det är ju inte riktig sommar än men kunde bara inte motstå. Blev en fin outfit så linnet fick följa med hem. Med ett par sandaler, håret i tofs så är hon redo för en sommardag ute 🙂

img_3641.jpgTvå romantiska och fina tröjor som är helt i min smak.

img_3644.jpg

img_3651.jpgWilliam fick såklart också något, kan ju inte komma hem tomhänt till min prins

img_3650.jpgEn mini variant av min bil 🙂 Kunde inte låta bli haha, radiostyrd och han älskar den 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *