EnglishSwedish
14 Jun 2017

Vinn Smakbox FIRANDE

Temat firande är ju verkligen helt rätt dessa tider. Juni är ju fullt av sommarfester och spontana tillställningar. Boxen innehåller hela 22 produkter. Många produkter passar just att fira med. Har ni inte vunnit eller fått hem en smakbox tidigare så kan det vara ett bra tillfälle att få testa på. Jag älskar alla mina boxar som jag får hem, alltid en massa nya och spännande produkter. Det bäst av allt är att man får med en massa recept och tips på vad man kan göra för smarrigt med alla ingredienser, tummen upp! Till helgen ska jag baka något smarrig ur.

Så nu kan ni tävla om en Smakbox

Lämna en kommentar i kommentarsfältet om varför just du ska få vinna denna underbara box 🙂

Tävlingen avslutas på fredag den 16/6

15 Comments
 • Natalia Arhawe
  juni 14, 2017

  Jag skulle så gärna vilja vinna den här smakboxen då jag gärna vill testa något nytt samt få inspiration till nya maträtter och mellanmål. Jag ska gifta mig i år och behöver inspirerande rätter som kan hjälpa mig träning!

 • Daniella
  juni 14, 2017

  För att jag fyller 25 år nästa vecka och det hade varit sååååå härligt att vinna en smakbox då jag länge funderat på att få hem sån. Bra chans att få testa och en liten present till mig på min födelsedag samtidigt 😉

 • Helena
  juni 14, 2017

  Oh vad spännande – jag vinner gärna! Bara därför att jag är så nyfiken över vad som finns i!

 • Marina Bedrosian
  juni 14, 2017

  Jag skulle vilja vinna för att jag har sommarlov och vill fira med nya smaker hallå! 🙂

 • T
  juni 14, 2017

  Åh har slut på fantasi så jag behöver lite nytt i skåp och kyl för att få inspirationen tillbaka att kunna laga nåt gott till mina 3 småttingar och kära make!
  Kram

 • Lina Lindberg
  juni 14, 2017

  Jag skulle vilja bjuda hem mina vänner på firande, då skulle jag få en ännu bättre anledning och dessutom något gott att bjuda på 😊

 • Lena
  juni 15, 2017

  Stressad småbarnsmamma mitt i karriären, Försöker verkligen kombinera alla delar i livet så att det inte bara blir ett ekorrhjul utan lysa upp vardagen med att stanna upp och fira alla små och stor händelser/framgångar. MEN inspirationen tryter emellanåt och då skulle detta kunna vara en bra inspirationskälla, därför skulle jag vilja vinna!

 • Rolf
  juni 15, 2017

  Så fin present i efterskott till min kära fruga, som garanterat åt henne skulle duga. Håller tummarna och hoppas nu få vinna, för då får jag en väldigt glad och lycklig kvinna.

 • Robert
  juni 15, 2017

  Hoppas en fin Box få vinna, till min underbara kvinna.

 • Birgitta
  juni 15, 2017

  Har jag fru Fortuna med mig nu, så skulle jag bjuda min älskade dotter på lite gott. Hon förtjänar verkligen att uppmuntras, så som hon kämpar med sjukdom. Vi skulle ha ett riktigt mor/dotter firande. Håller nu tumme och tå, att en fin box hem till mig ska nå.

 • Madelene
  juni 15, 2017

  En fin box är aldrig fel att vinna, så gör jag det så blir jag en väldigt lycklig kvinna. Skulle laga nåt riktigt smarrigt och bjuda mina nära och kära på, så hoppas nu att boxen jag kan få.
  Kram

 • Bella
  juni 15, 2017

  Vi firar det största och viktigaste av allt; KÄRLEKEN! Min make och jag firar 10 år som gifta,

 • Feili
  juni 15, 2017

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna Box för att jag helt tappat fantasin och motivationen till matlagning.
  Behöver tips och nya smaker som jag in laga till mina barn och make.
  Just nu hatar jag något som heter matlagning och detta pga att jag tappat fantasin och vet inte vad man ska laga mer.

 • Helena
  juni 22, 2017

  Hej!
  Vem vann?

  • Linda
   juni 22, 2017

   Oj herregud har ju helt glömt detta! Inte alls meningen. Kan testa och se om det går att skicka en box ändå då tiden gått ut annars får jag skicka nästa box till vinnaren. Ska utse en nu och maila. tack för påminnelsen och förlåt för glömskheten!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *