EnglishSwedish
01 maj 2018

Wedding

Hej vänner!

Vi har precis kommit hem efter att ha firat barnens kusin som fyller år imorgon. Skönt med långledigt, imorgon och på torsdag är det jobb sen åker vi på konferens fredag-lördag. Vem äskar inte korta arbetsveckor 🙂

I lördags var vi på bröllop och bruden var så otroligt vacker. Måste vara den vackraste bruden jag sett.

Bröllopet ägde rum i den vackra kyrkan Hedvig Eleonora och festen i Eric Ericsonhallen. Jätte fint, vackert och annorlunda bröllop än vad jag är vad vid. Ett syrianskt/eritreanskt bröllop, härlig mix😁. Det var otroligt kul att få uppleva och se hur fint traditionerna/kulturen smälte fint ihop.

Det var mycket skratt och dans den kvällen. Fötterna värkte (precis som det ska vara efter en bra fest) och vid slutet längtade jag bara till min säng. Vi kom hem rent sent och vaknade tolv dagen efter, händer aldrig haha. Barnen sov hos svärföräldrar och när jag hörde hur regnet öste ner var det extra mysigt att ligga kvar och dra sig. Jag låg kvar och C stod nere i köket och fixade en dunderfrukost.

Sen åkte vi hem till svärföräldrarna för att hämta barnen och äta lunch. Jag hann även åka hem till syrran och mysa med hennes flickor. Passar på så fort jag är ledig och har tid över.

Vacker utsikt mot slottet Mina fina ljusblåa klänning åkte på igen. Älskar den, så fin i färgen 🙂

3 Comments
 • Jjlia
  maj 23, 2018

  Vad är det för märke på klänning?! By Malina ?

  • Linda
   maj 24, 2018

   Hej, klänningen är från Asos 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *