EnglishSwedish
13 sep 2018

White Party 40 år – del 1

Det har tagit lite tid att gå igenom ca 700 bilder från makens 40-årsfest så jag delar upp det i två/tre inlägg. Blir nog inte särskilt kul om det blir för mycket bilder i ett inlägg. Jag bestämde mig för att ordna en överraskningsfest till maken med ett white party tema. Jag gick ut med inbjudan tidigt under sommaren så alla kunde planera och hinna förbereda sig. Jag hade i hemlighet ordnat med allt. Dekorationer, mat, snittar, alkohol, kläder till oss, tårta, bakelser ja you name it. Beställde det mesta på nätet och gömde allt i min kusins förråd som bor i närheten. Det underlättade så mycket för mig. Det var inte alls stressigt eller jobbigt jag var bara mer nervös, glad och tyckte det var jobbigt att inte kunde säga något. Jag nämnde ingenting för barnen förutom för Nathalie dagen innan. För hon var sjuk och hängde med mig hela dagen på fredagen. Jag skulle hämta ballonger, klippa Williams hår, hämta vita uppblåsbara chesterfield soffor och mingelbord som jag hyrde och handlade små saker som jag hade kvar på listan. Jag gjorde ca 40 stopp den dagen hehe.

Hans kusin fick iväg honom på middag dagen innan och då passade jag och brorsan på att hämta allt från min kusin och lägga allt i lokalen. Jag gjorde festen i vår gårdslokal och enda förklaringen till det är att hemmafesterna alltid blir så mycket roligare tycker jag. Mycket att fixa och dona men jag älskar det, att få göra för min familj är det bästa jag vet och speciellt för en man som förtjänar det.

Samma dag på lördag åkte jag och hämtade Jessica som skulle hjälpa mig med allt. C skulle måla fasaden hos en vän och barnen lämnade han hos svärmor, jag var ”trött” och skulle ”städa” hehe. Det enda jag oroade mig för var att det skulle regna. Så när jag kör till Jessica så brast jag ut i ett glädje skrik hehe och höjde musiken. Solen sken och jag var så lycklig, för jag hade lagt ner själ och hjärta i att hyra in soffor, mingelbord och ville inte att regnet skulle förstöra mina planer för jag hade bestämt att vi skulle vara ute.

Många kom förbi lokalen och hjälpte till, det var så guldvärt och jag är evigt tacksam för jag kände ett tag att jag hade tagit mig vatten över huvudet hehe. Jag var nervös och stressig och kunde knappt knyta en ballong hehe. Tält skulle upp, sofforna blåsas upp, mingelbord upp, nötter, chips, salta pinnar på alla bord, fixa snittbordet, fördrinkar, drinkbordet, tårtbordet, blåsa upp massa ballonger, ballonggirlanger som hängdes upp på buskarna och lyste på kvällen, blommor och få upp alla dekorationer. Ja det var galet mycket haha men allt blev så bra och det blev festernas fest kan jag säga!!

Alla bilder är tagna av den duktiga fotografen Photo_by_Pat på instagram

Ett jätte stort tack för alla bilder! Det var faktiskt grymt härligt att ha en fotograf på plats, slapp jag stressa med att ordna med bilder osv.

Vid drinkbordet hade jag en massa drinksballonger

Lite fördrink 

Fördrink och snittbordet. Vi minglade i ca 30 minuter innan maken dök upp Min fantastiska syrra hjälpte till med att ordna dom fina och goda snittarna   Vi blåste upp massor av ballonger som vi slängde på marken Älskade tjej som kunde hålla en hemlighet, hon nämnde inte ens något för William heheBarnen var bara med en stund, självklart ska dom fira sin pappa men sen åkte dom hem med svärföräldrarna Fina faster och WilliamMingel innan C dök upp, han fick ha ögonbindel på sigDet var så himla härligt att se alla klädda i vitt, så engagerade och så fina allihop! Mingelborden jag hyrde för att lyxa till det lite och massor av vita ballongbuketter här och där. Mamma, Milia, jag, äldsta syrran Lena och LolloFinaste vänner Nadia, Jessica och Linda. Bakom tjejerna var det tält och en soffgrupp. Hyrde uppblåsbara chesterfield soffor i vitt som lyxade till det hela. Tyvärr fångades inte loungedelen på bild men det var succé en hehe.

Ögonbindeln togs bort och alla skrek suprise. Han fick lite champagne på sig, sen blev det sång och kramkalas. Sen var det dags att byta om, jag hade köpt nya skor, byxor och skjorta till honom som satt som en smäck hehe    under tiden fick alla hugga in i maten. Tyvärr har jag inga fler bilder på maten men här är en del av maten som jag beställde från Libanoncatering.se

Den 2 kommer ikväll eller imorgon

4 Comments
 • Demet
  september 13, 2018

  Vilka härliga bilder! Man ser verkligen hur glad din man blev av överraskningen. Tur att han har god tid till att planera din 40 årsdag, för det här lär bli svårt att slå! 🙂

  • Linda
   september 14, 2018

   Haha Demet, fotografen är så grym på att fånga ögonblick, är super glad att jag bestämde mig för att ha en fotograf. Hade annars aldrig haft dessa bilder. Ja men eller hur haha, 10 års planering har han framför sig haha får se vad han kan åstadkomma 🙂 kram

 • Meli
  september 14, 2018

  Woow, vilket jobb du har gjort👏🏻👏🏻

  • Linda
   september 14, 2018

   Tack Meli, sådär i efterhand var det mycket förstår inte riktigt hur jag klarade av det men med hjälp den dagen så blev allt kanon. Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *