EnglishSwedish
14 sep 2018

White Party 40 år – del 2

Hej vänner!

Nu kör vi del 2 från överraskningsfesten. Det var ju White party tema men dekorationerna gick i silver, guld, vitt och svart. Det blev en läcker kombination tycker jag. Jag var verkligen super super nöjd med allt jag åstadkommit den kvällen och såklart med den hjälpen jag fick blev allt extra bra. Lorette och Jessica tog på sig ansvaret att ordna med en musikquiz med låtar från sent 70-tal då maken är född och lekar. Jag hade köpt beer pong och annat skoj. Vi hann bara med musikquizen för vi har så upptagna med att festa loss hehe. Jag som hade smått panik över hur vi skulle fylla ut timmarna men med det här gänget behövs inga lekar. Alla bara drack och dansade hela kvällen det fanns liksom inget stopp hehe.

Alla bilder är tagna av @photo_by_pat och det är samma fotograf som jag hade på Williams dop. Hon är så duktig på att fånga dom där fina och spontana ögonblicken.

Siffertårtan, macarons, mini donuts och kakorna med makens bokstav och 40 år har min underbara vän Linda bakat. Så himla fint och gott!  Alla finna blommor från @Crossandrablommor  Och så en lite festlig tårta från Tårtor och annat gott. Konfettiregn   Älskar oss!!!och dig vår lilla prinsessa Om ni undrar vad William höll på med. Han var för upptagen med att åka sparkcykel runt gården och vägrade ta kort hehe    Kolla bara dom fina minidounts som Linda bakat Fina och super goda oreokakor

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *