EnglishSwedish
12 Nov 2018

Yasuragi – Spa Getaway

Hej vänner!

Hoppas allt är fint mer er och att ni haft en underbar helg! Förlåt för min frånvaro men om det är något jag lärt mig efter flera års bloggande så är det att njuta mer och lämna bloggen åt sidan för att uppdatera i lugn och ro när jag har tid över. I fredags var det äntligen dags för min lilla spa-getaway med syster och tjejkusinerna. Hösten/vintern känns inte alls lika jobbig när man har roliga saker inbokade. Det var helt fantastiskt på Yasuragi och det har blivit så mycket bättre efter den stora renoveringen. Maten var suverän och servicen på topp. Det bästa med Yasuragi är att man får allt man behöver där. Man behöver inte tänka på att göra sig i ordning till middag/frukost utan man går runt i sin Yukata under hela vistelsen.

Yukata, Badkläder och tofflor får man där och alla ser i princip likadana ut. Jag gillar det konceptet, för man kommer dit och kopplar av till 200%. Jag unnade mig en 50 minuters klassisk massage också. Så underbart, hade en jätte duktig tjej som tog i ordentligt. Jag kände mig verkligen som en ny människa i lördags och fylld av energi och positiva tankar.

På Yasuragi får man inte fota eller använda mobilen överallt men ja menar hallåå det är en del av mitt liv att fotografera så jag var ju tvungen att bryta mot den regeln lite hehe. Skulle aldrig filma någon eller fota så andra kommer med så då tycker jag att det är ok ?

Redo för att ta helg ocstänga avMysigt rumTvagning innan man går ut till spaavdelningen. Man blir härlig len efteråt heheDinner and wineFörrätten var super god Även så min huvudrättEfterrätten mindre god dockVaknade kl 5 på morgonen dagen därpå, helt utvilad och pigg i väntan på att resten av gänget skulle vakna. Deras täcken ville man bara sno hem, sådär härligt krispiga som man vill ha dom hehe.Synd att det var så dimmigt för utsikten är helt fantastisk

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *