EnglishSwedish
27 okt 2018

3-d microblading ögonbryn

Såhär är det, för två år sedan bestämde jag mig för att göra 3D-bryn microblading. Då kände jag bara till ett ställe som gjorde det så jag bokad tid där. Jag var inte helt nöjd. Samma dag dyker ett inlägg upp i flödet på instagram som fick mig att tappa hakan. Vilka fantastisk ögonbryn tänkte jag. Henne vill jag gå till nästa gång. Men hon är typ alltid fullbokad, det har varit svårt att få en tid hos henne så jag har bara gett upp hoppet.

Jag ogillar verkligen mina ögonbryn. Formen är inte alls fin och jag orkar inte måla dom. Så jag bokade tid för två veckor sen hos kvinnan som gjorde mina bryn första gången. Jag var på en ny konsultation och det kändes ok.

Men under den här veckan skriver kvinnan jag egentligen vill gå till att hon kan jobba extra under helgen och undrar om någon vill ta tiden?

Halllååå jag vill hahah. Avbokade min tid direkt. I två dagar har jag längtat så jag spricker. Att jag fick en tid med så kort varsel, händer liksom inte. Känner mig så trygg redan och vet att jag kommer typ ha dom finaste brynen om två timmar ????

Är på väg dit nu. Jag får visa er bilder sen och berättar mer om vem jag varit hos ? puss puss.

6 Comments
 • A
  oktober 27, 2018

  Vaa?! Hur kan du va missnöjd med dina ögonbryn? De är så fina!!

  • Linda
   oktober 27, 2018

   Tack men dom är ojämna, ena brynet högre än den andra och dom blir någorlunda fina när jag målar men orkar inte. Blev dock jäääätttte nöjd idag, hon är grym tjejen jag var hos. ?

 • Marie
  oktober 27, 2018

  Du har med mycket stor sannolikhet varit hos nazeli? ?

  • Linda
   oktober 27, 2018

   Hej! Vet inte om du menar idag eller när jag blev missnöjd, men ingen av gångerna hos Nazeli 🙂

   • Marie
    oktober 27, 2018

    Menade idag haha, hon är grym. Men håller med ovan, tyckte fina bryn var fina men huvudsaken är att du ska trivas i dom ?

    • Linda
     oktober 28, 2018

     Haha ok 🙂 tack! Känns bättre nu, lite jämnare, fylligare och finare form.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *