EnglishSwedish
27 okt 2017

Nya fåtöljen!

Äntligen fredag, eller hur hehe 🙂 Efter jobbet ska jag hämta barnen och Nathalies kompis. Dom ska äta tacos och ha fredagsmys hemma hos oss. Själv längtar jag bara till mina myskläder och Idol. Årets Idol är så sjukt bra 🙂

På lördag ska vi förbi mannens kusin och gratta för att hon fyller år sen ska vi vidare hem till min vän Nadia. Våra män tog tag i det och bokade in en träff hehe. Vi hinner ju verkligen inte ses som innan så jag längtar. På söndag ska jag träna och efteråt ska jag och Nathalie fika med en kompis och hennes dotter. William ska på kalas med sin pappa. Hans bästa kompis som flyttade i somras fyller år och det enda han pratar är om kalaset och sin kompis. Pojkarna gick på samma förskola och var våra grannar. Pojkarna hade en oerhört fin relation och vi blev så ledsna när dom flyttade. Så han ser verkligen fram emot att få träffa honom. Vi måste bli bättre på att låta dom ses oftare.

På tal om något helt annat så har jag beställt lite nytt hem. Jag vill piffa upp sovrummet lite och göra det extra mysigt. Förra veckan fick jag hem mitt lilla skrivbord och nu har jag beställt den fina fåtöljen från Ellos med sammetstyg. En ny sängkappa och nya sängkläder är på ingång också. Det enda jag måste bestämma mig för nu är hur jag vill ha min tavelvägg ovanför skrivbordet. Jag vill ha flera posters med inspirerande citat och bilder inramade I guldramar. Jag har hittat flera posters och prints hos Desenio.se men kan inte bestämma mig för vilka haha. Det kommer nog bli bra det här, känns skönt att jag äntligen skapat min plats där jag kan sitta och skriva, hämta energi och inspirera. Jag lovar att visa när allt är på sin plats.

Hur fn är inte den här fåtöljen från Ellos? Älskar att det är sammet, det ger en sån lyxkänsla. Vill införskaffa nytt överkast till sängen av sammet också, måste bara hitta ett fint som jag gillar!

 

2 Comments
 • D
  oktober 27, 2017

  Så kul med nytt, älskar fåtöljen.
  Kolla sleepo?köpte finaste överkastet i sammet därifrån

  • Linda
   oktober 27, 2017

   D, tack för tips fina ?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *