EnglishSwedish
18 Dec 2017

Lernberger Stafsing – 20% rabatt

Hej vänner, som ni vet är jag helt förälskad i produkterna från Lernberger Stafsing. Jag har ju aldrig varit mycket för hårprodukter men dessa är mina favoriter som  jag fått testa och verkligen fortsatt använda regelbundet. Tre nya produkter har fått ta plats i badrumsskåpet och det är, Gloss spray, hair masque och Dry Clean Soft. Vill ni testa dessa produkter eller kanske ge bort i julklapp till någon så ska ni passa på nu då ni  får 20% rabatt på allt HÄR  med koden ”LSJUL”

Gloss spray: Glosspray med arganolja för en naturlig och vårdande glans. Reflekterar ljus och ger lyster utan att tynga ner håret. Skapar separation och eliminerar frissighet.

Dry Clean Soft: Torrshampoo-spray som ger en en mjuk och härlig volym samtidigt som den neutraliserar oönskad doft. Den innehåller kollagen som penetrerar och återfuktar hår och hårbotten samt vegetabiliskt protein som stärker och skyddar håret mot slitage.

Hairmask: Inpackning för torrt, färgat och skadat hår som är intensivt återfuktande, glansgivande och stärker håret på djupet. Med broccoliolja, lingonfröolja och rapsolja som vårdar och ger glans.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *