EnglishSwedish
24 Nov 2010

Dagens fråga!


Hej Linda!
Hoppas allt e väl med dig =)
Har en fråga angående bruduppsättningar, Jag har kollat runt lite och behöver lite råd. Antonio har jag ringt men det var inte säkert att han kunde eftersom han redan hade tid för två andra men sen undrar jag hur bra Karam är och om du har erfarenhet av Johni som också ska vara bra på håruppsättningar.
E väldigt tacksam för svar. Ha det bäst nu =)))

Hej Vera! Tack allt är bara fint här, hoppas allt är bra med dig också. Antonio är min absoluta favorit men eftersom han är upptagen skulle jag varmt rekommendera Karam som har salong Eleganz på kungsholmen. Jag har aldrig gjort en uppsättning hos honom men syrrans kompis fick sin bruduppsättning fixad av honom och blev jätte fin i håret. Även min syster fixade sitt hår hos Karam på mitt bröllop och det blev otroligt fint. Johni har jag tyvärr ingen erfarenhet av. Du får alltid gå på provuppsättning och är du inte nöjd med Karam så kan du testa Johni.

Finns även en tjej som heter Melissa hon driver bloggen www.mellose.se. Jätte duktig tjej på uppsättningar och sminkningar. Kika in på hennes blogg, hon har en hel del bilder på bloggen.

Lycka till!!

9 Comments
 • ♥ MeDinA ♥
  november 24, 2010

  jag tycker mer om mc äppelpaj det är mer min pojkvän som tycker om deras donut :)..

  allt bra med dig?

 • Sandra
  november 24, 2010

  ja själv har bokat Johni och han e grym kan ja säga, men ett tips är även gabriellas blogg (http://gabriellaelio.blogspot.com/) där hon har uppsättningar från olika frisörer.

  Även hon e make-up artist som melissa.

  by the way tack för en bra blogg med en massa tips och inspiration inför bröllop, har haft stor nytta av din blogg inför mitt bröllop nästa år.

 • Demet
  november 24, 2010

  Melissa är grymt duktig, hon fixade mitt smink och hår till min henna och jag har gått till henne sen dess. Jag kan varmt rekommendera henne och hon är otroligt söt och trevlig!

 • vera
  november 24, 2010

  Tack så mkt fina Linda!!! Jag har stress varje dag inför bröllopet det e så mkt som ska fixas å bokas, jag kan knappt sova utan att drömma om allt som ska göras 😀 kanske ses i morrn om du jobbar i Nacka =)

 • Linda
  november 24, 2010

  Vera tyvärr tillhör stress/drömmar till bröllopsplanering hehe =) men i slutändan blir antingen bra. Stressa inte för mycket för allt faller på plats i stort sätt av sig själv. Jag jobbar idag och imorgon 16-20 i nacka får gärna komma förbi och säga hej.

  kram kram

 • vera
  november 24, 2010

  Du har så rätt, allt brukar ordna sig men när man skriver upp punkter som ska prickas av då har man ej tålamod om man är jag 😀

  yeees jobbar oxå så hinner säkert komma förbi =)

 • dilli
  november 26, 2010

  Hej, Jag undrar var hon Melissa har sin salong?

  Och även Johni. Tack i förhand=)

 • Linda
  november 26, 2010

  Hej! Melissa tror jag jobbar hemma och Johni har jag ingen aning om. Hör av dig till Melissa på hennes blogg http://www.mellose.se

  kram

 • diili
  januari 4, 2011

  Hej tjejen, du har bra tips på din blogg. Håller på o planerar för vårt bröllop i juni. Jag undrar om du känner till någon bra duo som kan sjunga romantiska låtar på bröllopet? Eller någon tjej som har grym röst. Ha det bra kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *