EnglishSwedish
20 jun 2011

De mest bedårande favors

Kolla in dessa mest förtjusande och bedårande favors som vi fick från dopet. Min mormor har stickat alla små sockor som de limmade fast på en choklad bit och som de lindat in i vitt och blått papper. Min moster och morbrors fru har dekorerat dem. Min morbrors fru hade några extra så jag fick med mig en vit och en blå. Jag tycker de är så himla söta och fina!

5 Comments
 • laurie
  juni 20, 2011

  gud så fina! Jag som älskar stickat också 😀 Måste ha legat mycket jobb bakom dem!

 • Mylo Beauty
  juni 20, 2011

  Va amitiöst! Hälsa mamma att hon är jätteduktigt 🙂

  Kram

  My

 • Al
  juni 21, 2011

  oh de är otroligt söta !

 • Anonym
  juni 21, 2011

  Vad fina! Vilken underbar mormor du har som lagt ner tid till att göra dem.

 • carro
  juni 21, 2011

  ooohhh va gulligt

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *