EnglishSwedish
30 jul 2017

En trevligare uteplats

Godkväll på er! Jag har satt mig med datorn i knät för att börja titta på lite hus utomlands. Vi börjar planera vinterresan nu, jipppii 🙂 För att överleva höstterminen som kommer innebära mycket jobb och träning så behöver en vinterresa planeras och bokas, det brukar underlätta när man har något att se fram emot. Denna gång vill vi inte bo på hotell, sist var vi ute sent och alla fina villor var fullbokade. Så planen är att hitta en fin villa denna gång och boka k tid. Men innan jag letar vidare på hus så tänkte jag dela med mig av vad vi gjort dom senaste dagarna.

Som ni vet har vi haft fullt upp på baksidan av huset. C tog ner hela förrådet och byggde om ett nytt som är dubbelt så stort samt byggt ett tak från vår balkong på övervåningen mot förrådet. Vi har mycket att förvara över vintern så det var nödvändigt. Altanen behövde fräschas till så jag målade om hela altanen och barnen fick måla på förrådet som C målade om sen givetvis hehe. Huset kommer målas om nästa år, det kommer att bli grått och vitt. Vi orkar inte göra mer för i år, nu vill vi bara ta det lugnt och njuta. Snart ska vi tillbaka till jobbet, skola och förskola och därför ser vi till att göra om förrådet på framsidan och måla om fasaden nästa år. Två projekt som måste bli av 🙂 Sen förhoppningsvis kan vi nog säga att vi inte behöver göra något med huset på några år iallafall haha.

Barnen älskade att vara ute och måla, William älskar att vara med sin pappa och se honom bygga och hålla på. Han ska alltid vara med och ”hjälpa till”.Efter att vi blev klara på baksidan med målningen igår tog vi alla en dusch, gjorde oss fina och åkte hem till min morbror som bjöd oss, mina syskon och föräldrar på middag. Blev en riktigt mysig kväll hemma hos dom!Lilla A var också där, får inte nog av henne. Har nog träffat henne varje dag sen dom kom hem från Spanien. Min ögonsten 😀Idag tvättade vi alla dynor och möbler och gjorde det trevligt efter allt kaos. Min kära man har råkat slänga alla mina prydnadskuddar 🙁 Blev ledsen för dom var så fina men äsch det ger mig en anledning till att börja leta efter nya haha.Två nya solstolar har vi införskaffat också. Behöver bara lite blommor och nya krukor.När vi hade fått alla möbler på plats och gjort rent på baksidan idag så började vi grilla lite spontant. Lillbrosan, syrran, hennes man och lilla A kom och gjorde oss sällskap, mysigt! 

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *