EnglishSwedish
18 jul 2016

En välbehövlig uppfräschning 

Jag klipper mitt hår sällan, sist jag klippte håret var strax innan jul och för mig räcker det att klippa håret två gånger per år. Lite slitet blir det men håret blir så tjockt och fylligt ju längre tiden går. Men i lördags hade jag en förmiddag för mig själv, fixade naglarna på morgonen och åkte sedan till syrran som fick lägga på en toning på halva håret för att få bort det gula och klippa topparna. Jag har börjat spara ut min egna hårfärg. Jag har fått en ombre på köpet och jag tycker det är snyggt. Ska bli skönt att få tillbaka min färg, för den är fin och sen får vi se om jag kommer vilja göra något spännande i framtiden men än så länge vill jag att håret ska få vila.

Jag har alltid haft etappklippning, nu klipper jag bara etapp och lugg fram och sparar till en och samma längd bak. Jag brukar alltid vara nöjd när jag går från syrran men den här gången var jag extra nöjd med färgen och klippningen.

img_6944.jpgFöre

img_6901.jpgEfter
img_6904.jpg

img_6900.jpg

1 Comment
  • morsatill3
    juli 20, 2016

    Är det i stinsen din syster jobbar? Letar ny frisör därav nyfikenheten. Tänkte fråga dig om du kunde göra något inlägg om dina favorit butiker gällande inredning?
    Dessutom undrar jag om du kan tipsa mig om en bra butik med dopklänningar? När mina döttrar döptes köpte jag klänning i södertläje tyvärr är den klänningen så flickig så jag vill ha en ny. Men det måste var det där bandet till som man sätter runt huvudet och gärna mössa också.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *