EnglishSwedish
12 apr 2016

En vit altan

Hej vänner, sorry för dålig uppdatering idag till ert morgonkaffe eller lunchrast 🙂 Jag har varit ute i solen hela dagen, målat staket och altan, kunde inte fått en bättre dag. Armarn har fått jobba hårt så det blev dagens träningspass. Maken tog ledigt idag för sen kommer det inte finnas tid till att göra det. Rensat ut allt som ska slängas och lagt det i en hög och nu har vi fina staket och en stor altan som är vit och fräsch. Dock håller den sig inte sådär fin för alltid men inget mig emot när färgen slits upp lite, det har sin charm också.

Älskar att våren är här, blir pigg och glad och vill bara fixa och dona. Finns ju inget bättre än att kunna njuta av sin bakgård när det är fint väder. Äta middag, fika, sola, se barnen hoppa studsmatta och sparka boll, det är härligt. Och ju tidigare jag kan fixa ute desto bättre.

Jag har inte kunnat lägga ut matgruppen än, det får göras imorgon när färgen torkat ordentligt. Alla kuddfodral är tvättade och det enda jag ska ge mig på jakt efter det är stora och maffiga krukor, stora växter, blommor och mysiga inredningsprylar.

Nu måste jag kila iväg och hämta barnen, kram så länge ♥

img_3729-1.jpg

img_3731-1.jpgVärldens bästa granne kom med lunch till oss

img_3725-1.jpgSåhär fint ska det bli igen och på andra sidan kommer vi ha loungemöbler. Nu kan vi vara 30 personer på altanen utan problem 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *