EnglishSwedish
17 aug 2017

Erbjudande för hår & kropp

Men vi börjar med ett erbjudande för håret idag. Jag ska börja berätta mer om alla produkter jag börjat använda för hår, kropp och ansikte. Mitt ansikte har verkligen blivit så mycket bättre efter mina behandlingar och mina nya produkter. Jag har lovat att visa er mina ansiktsprodukter men vill börja med att berätta om mina nya produkter jag använder för mitt hår som har blivit mycket friskare. Jag vet inte om det hör till att man blir äldre som man börjar känna för att ta tag i vissa saker som ansiktet, håret och kroppen. Nu är jag inte sådär jätte gammal haha men jag vill mer och mer ta hand om mitt yttre. Känner ni också så?

För håret har jag sedan en tid tillbaka börjat använda produkter från Yves Rocher och det började med ett samarbete som slutade med att jag var otroligt nöjd. Jag behöver aldrig använda andra produkter än det ni ser på bilden. Shampoo, balsam och inpackning. Dom två andra produkterna har jag inte hunnit testa än.

Serien heter Nutri-repair treatment och jag som har ganska slitet hår använder nu inga produkter än dessa. När jag duschat så gör jag en fläta av håret när det är blött, på morgonen när jag vaknar så släpper jag ut håret och använder bara locktången lite för att forma till lockarna och sen är det klart. Det är känns friskt och glansigt. Serien är reparerande och djupvårdande som ger intensiv näring och gör håret mjukare och friskare.

Jag har också ordnat så att ni kan få ta del av produkterna till ett super erbjudande.

Ordinare pris för shampo, balsam, inpackning, hårolja och hårserum är 425 kr men om ni beställer HÄR får ni hela serien för endast 219 kr.

Inlägget är i Samarbete med Yves Rocher

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *