EnglishSwedish
06 aug 2018

Hair and makeup

Hej finaste ni.

Det kommer trilla in lite inlägg här pö om pö och jag vill visa er några närbilder på mitt hår och smink från bröllopet i lördags. Det var min svägerskas dotter som gifte sig och det var så fint. Jag kommer att bjuda på fler blider men vi börjar med hår och smink. Jag ville egentligen har utsläppt hår med snygga waves men när vi var på ett bröllop en vecka tidigare så var det så varmt och svettigt i lokalen. Aldrig varit med om liknande och då hade jag utsläppt och lockade mitt eget hår. Mina lockar försvann under kvällens gång och det var bara stort och frissigt när vi kom hem hehe. Så jag körde på en hästsvans istället med stora lockar. Jag blev så nöjd med både hår och smink som höll hela kvällen. Syrran hann även färga min utväxt två dagar innan ???

4 Comments
 • Magdalena
  augusti 6, 2018

  Wowowowo! Så vacker du är Linda!

  • Linda
   augusti 6, 2018

   Men tack fina Magdalena ????❤️

 • Nathalie
  augusti 6, 2018

  Wow så vacker?? Sluta aldrig blogga! Älskar o läsa din blogg?

  • Linda
   augusti 6, 2018

   Vad glad jag blir Nathalie, kul att du gillar bloggen ❤️❤️ och tack så mycket ??

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *