EnglishSwedish
30 jun 2017

Hängmatta & mysigare uteplats 

Äntligen fredag, som jag längtat!

Jag längtar till att komma hem till ett rent hem idag men längtar inte till att se vår baksida. Vår baksida är en total mess för tillfället. Vi ska bygga om förrådet på baksidan och göra det större och det är bara ett stort kaos. Så nu står vi utan förråd och med saker överallt men det ska byggas upp ett nytt och förhoppningsvis är det klart nästa vecka. Beror på hur snabbt C jobbar, han gör ju allt själv. Han har ett byggföretag, det kanske jag har glömt nämna. Så duktig och det känns skönt att kunna säga gör det här och gör det här fast än mina önskningar inte prioriteras så högt haha. Men ett nytt förråd på baksidan ska det bli. Sen ska vi även bygga tak över matplatsen på uteplatsen. Kommer bli så bra för jag har alltid velat ha ljusslingor och massor av risbollar som hänger över matbordet i olika storlekar.

Det är alltid mycket man vill göra om när man har hus, eller jag iallfall haha 🙂 Förrådet på framsidan vill jag också bygga om och sen vill jag också såååå gärna måla om fasaden på hustet. Grått och vitt hur fint är inte det. Får dock se när C har tid för det hehe.

På min inköpslista till uteplatsen står

2 nya utomhusmattor

risbollar

ljusslinga

hängmatta

växter och krukor

Hittade lite inspiration på nätet. Tänk er vad skönt att lägga sig på hängmattan, läsa bok och höra barnen springa runt på altanen och leka (bråka) haha. Så mysigt!

3 Comments
 • Samia
  juli 1, 2017

  Hej Linda! Det kommer bli super fint du kan verkligen inredning!

  Till något som inte har med inlägget att göra, jag skrev till dig för en tid tillbaka om 3d ögonbrynen och du svarade och jag är jätte tacksam för det men undrar lite mer om det. Efter behandlingen så bildas skorpor har jag hört? Alltså hur menar dem med skorpor? Är det jätte synligt att det blir svårt att gå ut? Hur mycket skorpor bildas det? Och sen efter det läkt osv kan man vara som vanligt alltså röra på ögonbrynen osv? Kan man sola eller måste man vara väldigt försiktigt? Blir dem bleka annars? Ja tänker om man solar i typ 1 timme vad händer då? Alltså jag ska resa om 1 vecka till ett varmt land och jag vill så gärna ha dem fixade alltså ögonbrynen du vet att dem är fina färdiga så man slipper hålla på men om det ska vara en massa synliga skorpor är det inte så kul att åka på semester så. Så ja vet inte va ja ska göra? Jätte jätte tacksam för din hjälp och svar!

  Kramar

  • Linda
   juli 3, 2017

   Hej Samia!

   Tack, jag hoppas verkligen det blir bra 🙂

   Det blir lite skorpor men inte sådör jätte mycket, det är därför det är viktigt att smörja in med vaselin ofta så skorporna inte bildas. Nej nej du kan gå ut som vanligt och vara helt vanlig. Tror bara man skulle hålla brynen undan vatten men kommer inte ihåg exakt hur länge. Det är bättre att du frågor någon som gör 3d bryn, blir lite osäker själv på vad man fick och inte fick göra. Jag hade väntat och gjort efter semestern. kramis

   • Samia
    juli 3, 2017

    Tusen tack Linda för ditt svar? Jag väntar med det till efter semestern det blir bättre så och då kan jag som du säger fråga någon som gör 3D bryn och boka en tid i lugn och ro och få alla mina frågor besvarade.

    Kramar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *