EnglishSwedish
20 okt 2017

Mina hudvårdsrutiner

Hej vänner! Hur glad är man inte för att det är fredag. Jag bara längtar att få komma hem till familjen, byta om till myskläder och mysa under filten. Det är så kallt ute nu på morgnarna och i två dagar nu har har det varit frost på bilarna…Usch vad jag inte har längtat efter den här kylan. Det har gått för fort och jag hänger inte med i svängarna. Folk börjar prata jul och jag får typ panik. Vadå jul? Känns som att var jul igår. Jag brukar alltid längta efter julen men i år har jag inte hunnit göra det. Jag vill typ packa väskan och dra iväg och slippa julstressen och allt hehe. Skönt iallafall att ha semestern bokad 🙂 Jag räknar ner dagarna och även barnen pratar om vår vinterresa hela tiden. Tre månader kvar men det känns fantastiskt att ha något att längta efter.

Nu till ett inlägg som jag skulle ha publicerat för länge sen. Men det är bra att ni påminner mig ibland 🙂

Många undra vilka produkter jag använder för mitt ansikte. När jag gick på semester i somras tog jag mig tiden att boka in mig för ansiktsbehandling hos Sundbybergs skönhetscenter. Kliniken erbjuder en rad olika behandlingar och använder endast produkter från Dahl som jag hört mycket bra om och velat komma igång med. Jag har inte den perfekta och släta hyn och innan sommaren hade min hud blivit extremt torr och rödflammig. Terapeuten började med att gå igenom mitt ansikte och jag fick det konstaterat att min hud är extremt torr och behöver återfuktas mer.

Efter min första behandling skapade terapeuten en profil åt mig och där la hon till dom produkterna hon tyckte att mitt ansikte behövde. Man kan själv gå in på sin profil i efterhand för att lägga till/ta bort produkter och efter några dagar får man hem produkterna.

Efter att ha använt produkterna regelbundet, morgon och kväll under tre månader så har min hy blivit mycket bättre. Jag använder en ansiktsmask engång i veckan och återfuktar med dag och nattkräm. Min hy är inte alls lika torr längre, producerar inte lika mycket talg och har blivit lenare.

Det här är alltså produkterna jag använder för mitt ansikte.

Utöver produkterna ovan från Dahl rengör jag ansiktet alltid med ACOs rengöring för att ta bort sminket sen rengör jag med Balancing Cleanser efteråt.

Varje kväll tvättar jag ansiktet med Balancing cleanser och återfuktar med nattkrämen.

Varje morgonen sköljer jag ansiktet med vatten och återfuktar med dagkrämen.

En gång i veckan använder jag ansiktsmasken.

Jag har även köpt solkrämen från Dahl som är oljefri. Ofta får man finnar och utslag av solkräm men det här är fantastiskt bra.

Här kan ni läsa mer om produkterna från Dahl

En djuprengörande ansiktsmask baserad på sulfur and kaolin lera vilket lugnar och dämpar irritationstecken i huden. Masken fräschar upp huden genom att döda bakterien som orsakar problemhy och peelar bort döda hudceller. Löser upp tilltäppta porer och förebygger problemhy genom att dra ihop porerna. Absorberar överflödigt fett och mattar ner huden.

1 Comment
  • Me
    oktober 24, 2017

    Tack fina du! ?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *