EnglishSwedish
04 jan 2019

Julafton 2018

Hej vänner!

Hoppas ni haft en bra start på året. Mitt år har börjat som jag önskat mig, hälsosamt och jag har börjat träna igen. Nu gäller det att hålla i det också och träna minst 4 gånger per vecka och för att jag verkligen ska lyckas nå mina mål kommer jag att ta hjälp av en PT två dagar i veckan. Nu tränar jag själv men det lugnat ner sig på gymmet igen så kommer jag börja träna med min PT och jag längtar verkligen. 12 veckor ska vi köra, sen beroende på mina resultat kanske jag fortsätta eller köra vidare själv. Varje gång när jag velat komma i bra form har jag alltid tränat med PT Camilla men den här gången passade inte tiderna så jag kommer köra med en PT på gymmet. Jag har varit på hans pass tidigare och vet att han är bra.

Jag har aldrig haft problem med att motivera mig själv och komma igång. Det har bara varit svårt senaste halvåret att hålla igång för att det varit så otroligt mycket med tillställningar och annat. Men nu så kommer jag att prioritera min träning före allt annat ok inte min familj men ni fattar hehe.

Jag har inte visat er några bilder från vår lilla julafton hemma hos oss så här nedan kommer lite bilder. Vi hade min familj och morbror med familj över. Blev en mysig och härlig julafton. Jag kan verkligen tänka mig ha julafton hos mig varje. Jag älskade känslan av att vi hade fixat en del, familjen kom in glada och fina, julmusiken spelades, barnen som var exalterade och sprang runt oss..Minst sagt en härlig känsla som kröp igenom hela kroppen.

Lite julfin i skjortklänning från Zara Kan vara det godaste julbordet jag njutit av. Mamma tog med sig några av våra syriska rätter annars var det ett klassiskt julbord. Såååå mycket mat som blev över men finns det något bättre än att äta rester dagen efter? Stekta dadlar inrullade i bacon alltså så gott! Inget slår min mans julskinka, helt fantastisk!Grannen var tomte i år hehe, bästa tomten Min busiga pojkeMin älskade tjejLilla Milia träffade tomten för första gången i sitt liv, förra året låg hon i magenFika efter all matSystrar och barn

2 Comments
  • Sara
    januari 5, 2019

    Hej

    En fråga, men är din syster skild?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *