EnglishSwedish
12 Nov 2017

Lernbergstafsing – bästa hårprodukterna

Jag måste bara få tipsa er om dom bästa hårprodukterna som jag fått testa. Jag brukar inte använda så mycket hårprodukter som ni vet men efter att ha testat dessa under två veckor så lämnar jag inte huset utan att spraya på lite Dryclean.

Märket är Lernbergerstafsing och det är Patrik Lernberger och Mattias Stafsing som grundat företaget. Mattias kanske ni känner som Charlotte Perellies stylist. Här nedan kan ni läsa mer om varför jag är så sjuk nöjd med hårprodukterna och det är verkligen en ärlighets recension som ni får. Har ni frissigt hår så rekommenderar jag starkt Leave-in och för naturlig volym som håller hela dagen så rekommenderar jag Dryclean.
Produkterna är även fina och lyxiga som man gärna vill ska stå framme  Dryclean är min absoluta favorit hårprodukt. Ni vet den där produkten som håller sitt ord och verkligen ger volym och får håret att se naturligt sexigt ut. Man ska bara spraya i hårbotten men jag sprayar på hela håret, formar håret med fingrarna och sen sitter det.
Leave-in får bort all friss i håret. Direkt efter duschen klämmer jag ut lite kräm i handen och arbetar in den genom att dra igenom håret med fingrarna. Man ska vara försiktig med att massera in nära hårbotten för det kan få håret att se fettigt ut. Men en mycket bra produkt som verkligen får håret att bli lent och frissfritt 🙂Jag har inte riktigt fått någon uppfattning av den här produkten. Men det är ett värmeskydd som skyddar håret från framtida slitage och ska ge en fin finish. Ska användas i samband med värmeverktyg.

Inlägget är i samarbete med Lernbergerstafsing 

4 Comments
 • Marie
  november 12, 2017

  Har använt dessa sedan i våras och är heeelt hooked, precis som du. Sjukt bra!! ☺️

  • Linda
   november 12, 2017

   Marie, vad kul att du känner likadant. Ja alltså det är verkligen dom bästa produkterna jag testat ?

 • Ann Gorssell
  november 12, 2017

  Har Du testat i samarbete med eller privat, står inte i inlägget vad jag kan se. Alltid kul att veta.

  Kram Ann

  • Linda
   november 12, 2017

   Det är produkter jag fått hem för att testa, inget som varit ett krav att skriva om på bloggen utan det är ett val jag gjort själv för att dom är så jäkla bra ? men det står skrivet nu i inlägget som ”samarbete”.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *