EnglishSwedish
05 jul 2017

Ljushårig igen

Hej vänner! Nu äntligen tänkte jag bjuda på några bilder på min nya hårfärg.  I söndags var det dags för mig att bli ljushårig igen, satt i frisör stolen i typ 3 timmar. Jag var hos min kompis syrra och färgade håret denna gång. På salong Nikita som ligger i Mall. Hon är så duktig på färg! Sedan jag blev vuxen och bestämde vem jag ville klippa mig hos så har jag aldrig varit hos någon annan än min syster. Så att jag låter någon annan få färga mitt hår betyder att jag enbart gör det för att den personen är duktig.

Som många andra så trodde jag att jag skulle bli ljusare i håret men jag är glad att jag valde att behålla den bruna färgen istället för att bli för ljus. Men till nästa gång tänkte jag be om fler gråa/askiga slingor i håret. Tycker det är så jäkla snyggt med fler olika nyanser av blont/brunt och med inslag av grått. Det är så svårt att få rättvisa bilder på håret men jag är super super nöjd. Tänker att jag ska hålla mig till det ljusa ett bra tag framöver 🙂

4 Comments
 • Sonja
  juli 5, 2017

  Kul att DU testar en ny färg men Dock tyckte jag färgen innan passade dig bättre. Nu ser du lite blek ut, kanske om du solar dig lite så blir det bättre 🙂

  • Linda
   juli 5, 2017

   Ja det är kul att våga och testa på lite och jag är super nöjd med färgen. Blek? Tvärtom man blir oftast blekare med mörkt hår. Ja om vi fick lite sol här i sverige så haha 🙂

 • D
  juli 5, 2017

  Snyggt? Passar dig så bra!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *