EnglishSwedish
16 maj 2016

Local Beauty Heroes

Idag var det dags att kliva på båten Viking Line Gabriella igen där det nya konceptet Local Beauty Heroes skulle presenteras. Fyra starka, vackra och framgångsrika kvinnor med stora visioner, drömmar och om vägen till att nå sitt mål står bakom Local Beauty Heroes.

Viking Line vill hylla, lyfta fram och göra mer plats för nordiska skönhetsvarumärken med konceptet Local Beauty Heroes. Svenska Isabella Löwengrip och Yvonne Ryding, finska Anne Kukkohovi och danska Marianne Tromborg.

Alla ”heroes” var på plats och berättade kort om hur idén växte fram, om produkterna, hur man arbetar och om hur viktigt det är att brinna för det man gör. Dom lyfte även fram hur viktigt det är att man som kvinna stöttar och uppmuntrar varandra och det tycker jag var väldigt fint av dom. För idag är kvinnor alldeles för bra på att dra ner varandra än att lyfta varandra. Riktiga powerkvinnor som inspirerade stort.

Produkterna finns till försäljning ombord på alla våra fartyg och har du tur kan du träffa hjältarna ombord när du kryssar nästa gång!

linda

IMG_7433
Desktop49Vi höll till i restaurangen No Name inne i Viking Line Gabriella. Där severas små rätter men unika och fina smaker, riktig matupplevelse. Och till varje rätt serveras en speciell drink. Missade en av rättarna, huvurätten med sorbet och rabar vad dödligt god 🙂
IMG_7434

IMG_7440

IMG_7443Min vän Jessica fick följa med idag 🙂

IMG_7459Yvonne Ryding valdes till Miss Universum 1984 och är idag en välkänd föreläsare, programledare och entreprenör. Hudvårdsserien YR Hudvård som lanserades redan 1997 älskas av kvinnor runt om i Europa för sin naturliga och höga kvalitet. Produkterna har trots den höga kvaliteten även en snäll prisbild.

IMG_7464Anne Kukkohovi är den före detta finska fotomodellen som har utvecklat sin egen make up-serie. Som grund för Supermood-produktfamiljen används svampen Sprängticka. Sprängtickan innehåller en hög mängd effektiva antioxidanter som har använts sedan flera hundra år tillbaka för att läka huden och reducera pigmentförändringar.

IMG_7466Isabella Löwengrip är Skandinaviens största bloggare med bloggen Blondinbella, och en välkänd entreprenör med flertalet varumärken inom sin portfölj. Löwengrip Care & Color är en hår- hudvårds- och kosmetikserie som tillverkas i Sverige och innehåller produkter som balanserar den känsliga huden. Produkterna är utvecklade för att möta de utmaningar som det nordiska klimatet ställer på hudvård och make up. Viking Line blir den första återförsäljaren av Löwengrip Care & Color i Finland

IMG_7470Marianne Tromborg är en välrenommerad dansk make up-artist som utvecklat det egna varumärket Tromborg Scandinavian Mood. Tromborgs Beauty of North-kosmetikprodukter är anpassade för både män som kvinnor. Marianne Tromborg har utvecklat serien tillsammans med sin make som har mångårig erfarenhet från farmaci. Viking Line blir den första återförsäljaren av Tromborg Scandinavian Mood i bådeSverige och Finland.

IMG_7474Yvonne minns man som Miss Universum och hon är så vacker, trevlig och geniun och hennes produkter imponerade stort på mig 🙂

4 Comments
 • Lina
  maj 16, 2016

  Missade ju tyvärr idag! Men kom ju en bebis inatt 😉 kramar

  • Linda
   maj 16, 2016

   Lina, jag såg det stort grattis. Hoppas allt gick bra och att ni mår bra <3

 • Eleonora
  maj 17, 2016

  Tack för att ni kom, Linda. Var jättetrevligt att ha er med!

 • savingplaza
  juli 4, 2016

  You are so inspiring and I just love your writing! Your book is one of my favorites in my library today- thank you for your work, it is amazing

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *