EnglishSwedish
12 maj 2016

Manikyr & pedikyr kind of day

Jag ska strax hämta barnen, lite tidigare än vanligt idag men jobbar man i rask fart finns det tid över för barnen att också få göra något som dom tycker om. Jag lovade mamma att komma förbi en sväng med barnen idag och imorgon ska vi hem till svärföräldrarna och hälsa på. Älskar att barnen alltid blir jätte glada när jag säger att vi ska till mor och farföräldrarna.

Jag och min syster hade en jätte mysig förmiddag. Fötterna och tånaglarna behövdes fräschas till ordentligt och när man ska gå runt i sandaler är det skönt att gå på en spa pedikyr. Älskar att fötterna blir lena som en bebisrumpa 🙂 Naglarna fick en påfyllning och denna gång valde jag en rosa/korall färg och jag kör alltid på shellac, färgen är väldigt sommarfräsch och läcker. Valde samma färg till tånaglarna 🙂

img_4879.jpg

img_4878.jpg

img_4887.jpgVi hann med en lunch i solen också. Båda var sugna på sushi och wok så vi tog båda 🙂

IMG_7330

4 Comments
 • Göteborgsmamman
  maj 13, 2016

  Hej härliga du!
  Ville bara tacka för en fin blogg eftersom jag kikar in så ofta utan att lämna någon kommentar 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram <3

  • Linda
   maj 13, 2016

   Tack vad du är gullig <3 detsamma till dig fina!

 • Mimmi
  maj 13, 2016

  Hej Linnda kan du rekommendera någon som kan göra fötterna lena? Mina hälar är riktigt torra. Jag brukar smörja in de med en salva men det hjälper knappt. Tänkte att en behandling kanske skulle hjälpa. Kram kram

  • Linda
   maj 13, 2016

   Heej, jag går till sollentuna centrum, proffesional nails heter dom och gör riktigt bra. kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *