EnglishSwedish
20 Dec 2018

My new watch

Hej finisar!

Jag har en kort arbetsdag imorgon fredag och sen tar jag långledigt. Barnen längtar också och det ska verkligen bli så skönt att bara vara innan man börjar jobba 2019 igen. Jag är faktiskt klar med alla julklappar och har typ inte mycket mer att tänka på än att storhandla inför julafton men det är maken som ska göra det, listan har jag gjort klart hehe. Jag har var på Mall och handlade hem lite från HM och man märker att det börjar fyllas på med mer folk. Lite julkänsla får man när man ser hur folk stressar och behöver checka av listorna medans man själv bara glider runt och njuter av att inte behöva stressa.

Vi skulle egentligen vara hos mina föräldrar på julafton men mamma har ingen julstämning alls då morfar gick bort nyligen. Men då det är sådär mysigt och härlig julstämning hemma hos oss så erbjöd vi oss att ha julen hos oss istället. Morbror och hans familj gör oss sällskap också. Det kommer bli mysigt 🙂

Jag vill visa min nya klocka från Michel Issa som ni hittar HÄR. Alltsååå den är verkligen så fin och andas lyx. Jag älskar verkligen allt med den här klocka. Enkel men ändå så lyxig men det svarta tyget på bandet som känns som sammet och den läckra svarta urtavlan.Klockan finns även för herrar så det går att matcha sin respektive om man önskar det 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *