EnglishSwedish
11 maj 2017

När jag precis skulle hemifrån..

Hej vänner! Idag när jag precis skulle ut genom dörren för att åka till jobbet så skulle jag pussa och krama barnen som jag gör varje morgon och upptäcker då att Nathalie är jätte varm. Tog hennes temp och det visade sig att hon har feber. Det var bara att slänga av sig allt, byta om till myskläder och lägga sig på soffan med henne. William fick också stanna hemma med oss fast än han så gärna ville till förskolan. Man vet ju aldrig om Nathalie skulle ligga och sova när William ska hämtas då vill jag liksom inte väcka henne. Så lika bra att vara hemma med båda. Hoppas bara inte han också blir sjuk. Tur i oturen att Nathalie blir sjuk nu. Är ju så rädd för att barnen ska bli sjuka när vi ska resa nästa vecka. När vi båda blir det extra jobbigt att resa om någon skulle vara sjuk. Vi håller tummarna att båda kommer vara friska nästa vecka 🙂

Det var länge sen vi pratade inredning på bloggen. Jag längtar ju verkligen till att få fixa på baksidan. Det är mycket jag vill göra både inne och ute men tiden räcker inte alltid till. Jag ska göra om i sovrummet, ett skrivbord och skåp ska flytta in. Uteplatsen ska städas ordentligt och piffas upp. Sen ska det bli klart i Nathalies rum också innan skolan börjar. Köper på mig grejer som jag hittar och när jag har allt som jag är ute efter ska det inredas och fixas klart.

Nedervåningen har fått lite färg. Jag köpte fina gröna kuddar till vardagsrummet med matchande köksmatta och köksdukar till köket och så nya filtar i en fin grön ton. Färgen är verkligen ljuvlig och det är så härligt att kliva in i vardagsrummet nu. Nya ljusstakar och inredningsböcker har jag också köpt. Det kommer mer, har bara inte hittat allt jag söker efter 🙂

Nya inredningsböckerNya köksmattan, så härligt med lite färg och mönster i köket som bryter av det svartvita.  Allt silver har nästan flyttat ut, tycker att det guldiga blir lite finare mot det gröna.

 

 

6 Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *