EnglishSwedish
01 jan 2019

Nyårsdagen

Gott nytt år vänner!

Hoppas ert nyårsfirande blev precis som ni önskade. Vi var hemma hos syrran med min familj och jag tycker det är så skönt inget ståhej utan ett lugnt firande omgiven av mina allra närmaste. Efter två timmar bytte vi om till myskläder, spelade kort, drack massa gott vin och åt och åt och åt hehe. Så himla mysigt. Vi sov dessutom över, inte mycket sömn då vi la oss strax innan fyra och vaknade vid nio. Helt slut!

Vi åt frukost, städade lite från gårdagen och myste länge innan vi åkte hem. Jag ställde mig och började träna direkt när vi kom hem. Träningen har inte gått som jag önskat senaste halvåret då det varit så mycket med allt annat. Under december ville jag komma igång igen och hade sånt sug men tiden räckte inte till och det var lite fel månad att börja haha så jag sa det att 1 januari då rensas och slängs alla onyttigheter, preppa matlådor och börja träna oavsett hur trött jag är. And I did it.

Snart kommer jag igång med PT på gymet också. Två gånger i veckan och sen kör jag på egen hand 3 dagar. Har satt upp ett mål och ska träna hårt under 12 veckor sen får jag se om jag fortsätter med PT beroende på mina resultat men jag är så redo att investera i mig själv och för mitt välmående extra mycket 2019???

efter tolvslaget tog jag fram min crème brulée, gjorde en extra den här gången och alla älskade den. Så gott! vi tjejer gick ut en sväng under tiden grabbarna spelade kort. Väl på torget i Barkarby tog vi den här fina bilden jag och Nathalie. morgonmys ?sen åkte vi hem och jag tränade lite lätt under 60 min ??

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *