EnglishSwedish
30 Dec 2018

Pannkaksfrukost & Créme brulée

Godkväll vänner!

Igår segade vi hemma hos svärföräldrar. Svärmor gjorde libanesisk frukost så vi åt tillsammans innan vi gick vidare till mina föräldrar. Alla syskon samlades där och sedan anslöt morbror också. Valencia och Nathalie ville sova hos mormor och det fick dom. Jag, C och William åkte hem och kollade på film. Jag däckade dock kl 10. Var helt slut efter kvällen innan när vi var ute med grannarna. Mycket vin och en väldigt sen kväll hehe.

Idag blev det pannkaksfrukost hos oss. Svägerskans barn ville pannkakor och min man gör bokstavligen dom godaste pannkakorna så dom kom hela familjen och vi hade en god och mysig förmiddag tillsammans. När alla gick fick jag för mig att städa undan julen. Lite tidigt i år men det är andra året som jag tycker det är skönt att städa undan julen dagen innan nyårsafton. Vill liksom börja det nya året med ett städat hem och julen undanplockad. Någon mer än bara jag? Julstjärnorna hänger dock kvar i vardagsrummet ett tag till det för att det är så mysigt. Avslutade kvällen med att göra Crème Brulée till nyårsafton. I år är vi hemma hos syrran hela familjen och firar nyår där. En god efterrätt är ett måste och den står jag för. Körde på samma förra året hos oss och det blev så gott och lyckat. Receptet hittar ni här

Trevlig kväll finaste ni ❤️

4 Comments
 • Nathalie
  december 31, 2018

  Åh ser sååå gott ut!!! Hur får ni alla pannkakor så himla perfekta och runda i samma storlek ?

 • H
  januari 2, 2019

  Åh kan inte vi läsare få receptet på pannkakorna? Ser jätte goda ut 🙂

 • Helena
  januari 3, 2019

  Jag undrar samma som ovan, hur får ni pannkakorna så fina? Och receptet måste man ha för dom ser så smarriga ut!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *