EnglishSwedish
31 Dec 2018

Sista inlägget för 2018

Jag vill avsluta 2018 med att önska dig ett riktigt gott nytt år. Ta hand om det käraste du har, tillbringa mer tid med dom som betyder mest för dig och ta hand om dig själv. Ge mer tid åt det som gör dig glad som får dig att må bra och skratta. Livet är för kort för annat. Släpp taget om det som inte går förändra. Bryt dig loss och fyll ditt liv med positiva människor och god energi. Det gör skillnad och du kommer att mår bättre även om det gör ont i början.

Tack från djupet att mitt hjärta för all pepp, kärlek, stöd och engagemang genom året som gått. Utan er hade jag aldrig orkat driva mina sociala kanaler på det här sättet som jag gör.

Tack till alla företag och samarbetspartner som valt att jobba mer just mig, alltid kul att utvecklas och få vara kreativ.

Jag har inget nyårslöfte säger som alltid att jag ska stå på mig mer, vara en god människa och tänka en extra gång innan jag gör något för att inte såra någon annan.

En massa kärlek, kramar och ett gott nytt år från mig och min lilla familj ❤️

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *