EnglishSwedish
29 Dec 2018

Skridskoåkning i Kungsträdgården

Hej vänner!

Hur har ni det? Vi har det underbart och verkligen njuter av ledigheten. Umgås med familj och vänner. Igår ville Nathalie åka skridskor så vi åkte till Kungsträdgården och mötte upp min vän Linda och hennes familj. Det var såååå mysigt att åka skridskor där. Man kan hyra skridskor och hjälmar där på plats. Vi har hemma men orkade inte släpa med dom. Nathalie gick på skridskoskola förra året och det har gett så bra resultat. Hon åker bra och även om det var några år sedan jag åkte sist så gick det bra när jag väl åkte, ramlade inte en enda gång hehe 🙂

Drömde mig bort til New York och rockefelle center, dit vill jag åka med barnen under juletid nångång i framtiden.Älskar dig min tjej
Fika och varmchoklad paus med min älskade tjejSen drog vi vidare till Gallerian för att äta lunch. Vi hamnade på il molo och åt pizza och pasta där hela gänget. Deras pizzor var verkligen riktigt goda. Härlig afterwork stämning i restaurangen. Efteråt ringde våra grannar och frågade om ville ut och käka middag sådär spontant. Jaa varför inte tänkte vi hehe. Vi lämnade barnen hos svärmor, åkte hem och piffade till oss innan vi åkte vidare mot stan för lite vuxentid.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *