EnglishSwedish
08 aug 2018

Slow tempo & lampor

Hej vänner!

Hoppas ni mår underbart. Jag är på jobbet och det är så otroligt lugnt och skönt här. Nästan stendött på kontoret och jag kan inte låta bli att inte älska det. Jag njuter av mitt kaffe och betar av en massa jobb i lugnt tempo. Snart drar hösten igång och ett helt annat tempo väntar när alla är tillbaka.

Nu när hösten är runt hörnet också så kliar det i mina fingrar som vanligt. Jag vill inhandla massa nytt både vad det gäller kläder och inredning. Tanken var att jag skulle göra om Nathalies rum för ett tag sedan men ska jag vara ärlig så står allting still och det kommer få göra det ett bra tag. Jag vill så gärna byta ut möbler och renovera hemma. Men jag avvaktar, låter barnen få vara barn och om några år kanske 2 så gör vi om allt. Då är barnen äldre och man behöver inte vara rädd om möbler på samma sätt. Vårt golv är ju totalt förstört av alla leksaker, om två år lär nog barnen inte leka med sina nuvarande leksaker på samma sätt. Vore bara synd att renovera nu helt enkelt.

Det jag däremot kikar på är en ny taklampa till Nathalies rum. Och jag är tokkär i Eos lampan med fjädrar, ni vet lampan som var jätte populär och fortfarande är. Sen kan jag efter dessa år som vi bott i huset ångra mig att vi valde spotlight lampor i nästan hela huset. Jag älskar egentligen taklampor mer. I våra sovrum valde jag att inte ha spotlights och det är för att jag tycker att lampor lyfter upp rummet på ett helt annat sätt. Det är en stor inredningsdetalj och stor betydelse för hur ett rum upplevs. Så när vi renoverar kommer spotlights lamporna att ryka, hoppas bara att C håller med mig i den frågan haha. Letar ni lampor så kika in hos lamp24, ett wow sortiment för den som letar lampor helt enkelt. Ett genuint tips från mig bara 🙂

Vad föredrar ni, spotlights eller taklampor?

Så fin och mysig. Den skulle passa så bra att ha i Nathalies rum.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *