EnglishSwedish
27 apr 2016

Smink & hår från bröllopet

Här kommer lite närmare bilder på sminket och håret från bröllopet i lördags. Min äldsta syster Lena sminkade mig, min syster Lollo, mamma och sig själv. Eloge till henne som orkade sminka oss alla med sin stora mage och trötthet 🙂 Men hon förstår verkligen hur jag vill ha mitt smink och jag kände mig så himla vacker den kvällen med håret, klänningen och allt 🙂

Vill ni komma i kontakt med min syster så kan ni följa henne på Instagram @makeupartist_lena eller kontakta henne på 073-6672835 🙂

img_3990.jpgJag och syster Lollo

img_4077.jpgimg_4076.jpg img_4081.jpg

4 Comments
 • Jennifer
  april 28, 2016

  Sån underbar och fin människa du är, och blogg du har! Kommer följa den nu framöver! Tänk att jag inte vetat om den innan, va kul att man hittat hit! 😀
  Såg att du dessutom är syrian. Min nuvarande partner är det också, jag skulle vilja höra från dig, vad anser du om ”blandäktenskap” som det kallas?
  Jag är svensk, född i Sverige. Han är syrian, född i Sverige. Det går jättebra mellan oss osv, har varit med honom 5år, men är dagligen så rädd att han en dag kommer lämna mig själv istället för att vi nu ska ta nästa steg med förlovning.. pga hans familj/föräldrar/släkt som visst ”snackar” ganska mycket för att jag inte är syrian.. Ska det spela roll? Är det inte kärleken som ska spela roll. Vi är ju ändå båda 2 kristna ortodoxer.. Åh.. Du lever typ ett perfekt liv<3

  • Linda
   april 28, 2016

   Tack rara för din kommentar, glad att du hittat hit 🙂 jag anser att det är ok med blandäktenskap. Jag tycker inte man ska döma en person utifrån religion eller etnicitet utan utifrån hur personen är. I vår släkt har vi flera som gift sig med svenskar, greker osv och vi anser inte att det är fel. Det ska inte spela ngn roll så länge man älskar varandra, gör varandra lyckliga och ser en framtid ihop. Sen finns det vissa syrianer som har väldigt starka åsikter om blandäktenskap och anser att man ska gifta sig med sitt folk. Så länge det känns rätt för er båda så go for it <3

 • maria
  april 28, 2016

  Så vackra ni är du o dina systrar. Din syster som har röd klänning ser ut som din tvilling. Är du tvilling? Så sjukt lika varandra ni är iallafall. Fin sminkning och hår 🙂

  • Linda
   april 28, 2016

   maria, tusen tack rara. Nej vi är inte tvillingar men sjukt lika är vi, brukar skämta med att säga att hon är den smala jag den tjocka så brukar man kunna skilja på oss haha..kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *