EnglishSwedish
10 jul 2017

Some me time

Fösta dagen på semestern inleddes med en ansiktsbehandling. Jag har sen en tid tillbaka fått jätte dålig hy, extremt rödflammig och knottrig har den blivit så jag bokade tid hos Sundbybergs skönhetscenter för att få hjälp med hur jag ska ta hand om min hy samt vilka ansiktsprodukter jag behöver komma igång med. Jag tycker det är en bra start, att alltid besöka en terapeut som kan kolla på hyn och rekommendera produkter. Sundbybergs skönhetscenter som jag bokade tid hos samarbetar bara med produkter från Dahls som ska vara riktigt bra för ansiktet (jag har läst massor om produkterna). Terapeuten började med att gå igenom mitt ansikte och jag fick det konstaterat att min hud är extremt torr och behöver återfuktas mer. Sen fick jag ånga i ansiktet innan hon började med att portömningen. Det gör så fruktansvärt ont men så skönt efteråt. Hon avslutade med en ansiktsmask och dagkräm som kändes väldigt skonsam mot huden. Efteråt är man något svullen och väldigt rödflammig i ansiktet så jag traskade ut därifrån utan smink och det känns fantastiskt skönt att kicka igång semestern med en sån behandling. För jag använder inte lika mycket smink och då kan jag låta min hy få vila lite.

Under tiden jag fick ånga i ansiktet så ordnade terapeuten med en profil åt mig på nätet. I min profil lägger hon till produkter som hon rekommenderar och efter behandlingen får jag en länk via mailen som jag klickar på och slutför beställningen. Man köper alltså inte produkterna på plats utan man får hem dom efter 2-3 dagar. I sin profil kan man sedan välja att ta bort eller lägga till produkter. Jag tog ett startkit som hon rekommenderade samt en oljefri soskydd för ansiktet. Dock är jag i Skåne när jag får produkterna men när jag är tillbaka så ska jag sätta igång med produkterna och börja ta hand om min hy mer. Längtar verkligen! Om två veckor ska jag dit igen på behandling 🙂

Efter ansiktsbehandlingen åt jag lunch i lugn och roInnan det var dags för pedikyroch manikyr. Det blev en koral/röd färg på både händer och fötter denna gång.

Sen kom jag hem, tog en drink och satte mig ute i solen.

Barnen hade en fantastiskt dag med sin pappa och kusiner och vänner. Han gick ut tidigt imorse med barnen för att klippa William hos sin vän i stan. Han packade med en väska med badkläder och handdukar och åkte till ett bad. Där var barnens kusiner och kompisar som dom hade en underbar dag med.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *